Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΑΜΠ-ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ 0-2 . Για κακή του τύχη ο Τραμπ μίλησε υποτιμητικά για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η ....τάπα ήρθε ξεγυρισμένη!!!

Ορέστης Τσάρκος
Τα παραληρήματα του νέου προέδρου των ΗΠΑ δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά καταφέρθηκε εναντίον του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, όμως δέχτηκε μία μεγαλειώδης τάπα από τον αστέρα του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια.
«Ο κόσμος είναι σε αναταραχή αλλά θα .....


το διορθώσουμε αυτό, εντάξει; Αυτό κάνω, διορθώνω τα πράγματα», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ αφού προειδοποίησε ότι η ελευθερία του θρησκεύεσθαι απειλείται.
«Πιστέψτε με, όταν ακούτε για τα δύσκολα τηλεφωνήματα που έχω, μην ανησυχείτε για αυτό. Απλώς, μην ανησυχείτε», συνέχισε, κατά τη διάρκεια ενός προγεύματος προσευχής.
«Μας εκμεταλλεύονταν ουσιαστικά όλες οι χώρες του κόσμου. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί» πρόσθεσε και στη συνέχεια -για κακή του τύχη- προσπάθησε να μειώσει τις τηλεοπτικές επιδόσεις του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. 
«Είχαμε απίστευτη επιτυχία με το σόου The Apprentice και όταν ρίχτηκα στην κούρσα για την προεδρία αναγκάστηκα να το εγκαταλείψω" είπε, ενώπιον εκατοντάδων προσώπων που είχαν συγκεντρωθεί σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον, συμπληρώνοντας πως «προσέλαβαν έναν σταρ του σινεμά, τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, για να με διαδεχτεί. Και είδαμε όλοι τι συνέβη, κατακόρυφη πτώση της τηλεθέασης, πλήρης καταστροφή. Θα προσευχηθώ για τον Άρνολντ και το κοινό του, εντάξει;» είπε, ενώ οι παρευρισκόμενοι γελούσαν.

Η αντίδραση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν ακαριαία και άκρως αποστομωτική: «Ντόναλντ, έχω μια ιδέα: γιατί δεν αλλάζουμε θέσεις μεταξύ μας; Οι άνθρωποι θα μπορούν και πάλι να κοιμούνται ήσυχοι».

Τραμπ - Σβαρτσενέγκερ σημειώσατε διπλό!


Ο.Τ

3 σχόλια:

  1. Και γιά να έχουμε το καλό ερώτημα, σαν τί το δημοσιεύει αυτό το πράγμα, το blog σας; Πέραν των άλλων σαχλαμαρών, παντελώς αδιάφορων για τον κόσμο [καθότι κι οι δυό, Τραμπ και Σβαρτσενέγκερ είναι κοκορόμυαλοι], πρέπει να πληροφορήσουμε τον κ. Ορ. Τσάρκο ότι η αιτιατική του θηλυκού, η μεγαλειώδης, είναι, την μεγαλειώδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Ντόναλντ Τράμπ οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι με σένα".4 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:43 π.μ.

    Σας ευχαριστώ για την παρατήρησή σας Κύριε και για την... ανώνυμη κριτική σας από το ηλεκτρονικό "οχυρό σας" . Μη με μαλώνετε όμως γιατί ξέρετε είμαι λιγάκι ευαίσθητος, παρότι ορεσίβιος. Άλλη φορά πάντως θα προσέχω περισσότερο. Σας το υπόσχομαι. Εσείς δεν έχετε παρά να καταγράφετε τα λάθη μου και να μου τα επισημαίνετε.
    Και για να κλείσουμε το θέμα "κοκορόμυαλος".."κοκορόμυαλος"... ο Σβαρτσενέγκερ την είπε την μεγάλη αλήθεια.... " Ντόναλντ Τράμπ οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι με σένα". Μήπως διαφωνείς ?
    Αυτά....
    Α...και κάτι τελευταίο . Μάλλον σου ξέφυγε πιστεύω και τόνισες στο σχόλιό σου το "για" και το "τι" .
    Καλό βράδυ .
    Ο επώνυμος Ορέστης Τσάρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατηγόρησα εσάς κ. Τσάρκο για τα γραφόμενα και πάντα διαβάζουμε τα κείμενά σας, πολλάκις άκρως ενδιαφέροντα. Οι ενστάσεις μας αφορούσαν τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου κειμένου στο συγκεκριμένο blog. Γιατί, στην τελική, υπάρχουν εγκυρότεροι να κρίνουν τον Τραμπ απ' τον Σβαρτσενέγκερ, που ως γνωστόν, ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, ''έβαλε μέσα'' την Πολιτεία 200 δις και έτρεχε να τα καλύψει η κεντρική διοίκηση των ΗΠΑ. Τώρα, όσον αφορά τους τόνους στο για και στο τι, θα θεωρήσω και το δικό σας μεγαλειώδης αβλεψία και είμαστε πάτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή