Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ: Επιστρέφει, ο Αναισθησιολόγος


Στα πλαίσια της ενημέρωσης των  πολιτών του Νομού Φωκίδας και έπειτα από τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αναφορικά με προβλήματα του Νοσοκομείου της  Άμφισσας καταθέτουμε τα εξής:....


Ø  Από τις 23 Ιανουαρίου 2017 επιστρέφει στη θέση του στο Νοσοκομείο της  Άμφισσας, ο Ιατρός Αναισθησιολόγος  Τσαγκάρης Ηλίας Επιμελητής Α΄ από το Νοσοκομείο Λαμίας όπου ήταν μετακινημένος προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες του Αναισθησιολογικού, καθόσον προ ημερών επέστρεψε και ο τελευταίος Ιατρός Αναισθησιολόγος της Λαμίας από την αναρρωτική του άδεια.
Ø  Έπειτα από σχετική παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη,  ολοκληρώνεται άμεσα  η διαδικασία πρόσληψης ενός  μόνιμου Ιατρού  Παθολόγου  που θα στελεχώσει  την Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου της Άμφισσας προκειμένου να έχει συνεχή και αδιάκοπη εφημέρευση.

Ø  Παράλληλα προχωρούν οι κρίσεις υποψήφιων Παθολόγων και Μαιευτήρων για την κάλυψη 2 επιπλέον μόνιμων θέσεων (1 Παθολόγου και 1 Μαιευτήρα) ενώ από το 2015 έως σήμερα έχουν προσληφθεί 2 Ιατροί (Ορθοπεδικής και Μαιευτικής) ως Επικουρικοί Ιατροί και 4 άτομα Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας ως μόνιμο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου