Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Εκδρομή-προσκύνημα για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου

Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών: Εκδρομή - προσκύνημα στην Αγία Ευθυμία για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου
Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδρομή-προσκύνημα από την Αθήνα στην Αγία Ευθυμία, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου......
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο που θα μισθώσει ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών και η σχετική δαπάνη θα καλυφτεί από το ταμείο του Συλλόγου. Συνεπώς όσοι προτιμήσουν το λεωφορείο του Συλλόγου για την μετάβασή τους στην Αγία Ευθυμία δεν θα έχουν καμιά επιβάρυνση.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συγχωριανοί και φίλοι είναι: Πειραιάς - Καλλιθέα - Σύνταγμα - Ομόνοια - Πατησίων. Η αφετηρία θα είναι στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά (εφόσον υπάρχει εκεί κόσμος προς επιβίβαση), στη 1 μ.μ. Επόμενες στάσεις θα είναι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα και όπου αλλού υπάρχουν άτομα προς επιβίβαση, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδρομή. Η επιστροφή από το χωριό θα γίνει είτε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου είτε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου (ανάλογα με την επιθυμία των συμμετεχόντων) και ώρα 3 μ.μ. Δηλαδή η εκδρομή θα είναι είτε διήμερη είτε τετραήμερη. Όμως, για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή, πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 άτομα μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, διότι μπορεί η δαπάνη για το λεωφορείο να καλύπτεται από τον Σύλλογο, αλλά δεν είναι σωστό αυτό να πάει με λίγους επιβάτες. Γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 2103250354 οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου