Μονοπάτι Παρνασσού 2018 / 28 και 29 Απριλίου ....Συνεχίζονται οι εγγραφές. Λήξη στις 20 Απριλίου. Το τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ανασύρθηκαν ζωντανοί έξι Ιταλοί από το ξενοδοχείοΣτους έξι ανθρώπους αναθεώρησε η ιταλική Πυροσβεστική των αριθμό των επιζώντων στο ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιφέρεια Αμπρούτσο της κεντρικής Ιταλίας......

Επιβεβαιώνεται ότι οι επιζώντες είναι σε καλή κατάσταση και ότι στους έξι αυτούς ανθρώπους συμπεριλαμβάνονται η σύζυγος και ο 8χρονος γιος του Τζαμπιέρο Παρέτε, του μάγειρα που πρώτος είχε σημάνει συναγερμό το απόγευμα της Τετάρτης.
Την ίδια ώρα, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι διασώστες είναι σε επαφή με μια άλλη ομάδα επιζώντων, οι οποίοι είναι ακόμη εγκλωβισμένοι μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Μέλη των καραμπινιέρων, που μίλησαν στην δημόσια τηλεόραση Rai, ανέφεραν ότι πρόκειται για τρεις ανθρώπους.

Η εφημερίδα la Rebublica μετέδωσε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση παιδιού απο τα χαλάσματα του ξενοδοχείου. 
Ένα εξάχρονο κοριτσάκι συμπεριλαμβάνεται στους επιζώντες, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Το ξενοδοχείο Rigopiano κατέρρευσε εξαιτίας χιονοστιβάδας. Όπως μετέδωσαν πριν από λίγο τα μέσα ενημέρωσης, φέρεται να έχει εντοπισθεί ζωντανό και δεύτερο παιδί.
Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, το κοριτσάκι είναι ένα από τα δυο παιδιά του διασωθέντα που κατάφερε να σημάνει συναγερμό, την Τετάρτη το απόγευμα. Τη στιγμή που το ξενοδοχείο επλήγη από την χιονοστιβάδα, ο διασωθείς είχε βγει απ' αυτό και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του για να πάρει ένα κουτί με φάρμακα.
http://www.amna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ