Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων στο Οδικό Δίκτυο του Νομού Φθιώτιδας


Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΠΑΘΕ και λοιπό Οδικό Δίκτυο του Νομού Φθιώτιδας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών....

Για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και την βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με Αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων, ως ακολούθως:
Από ώρα 09:00 της 11-01-2017, μέχρι να υπάρξει ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων και εξομάλυνση της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων.
  • Στον ΠΑΘΕ Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), από χ/θ 121,250 (όρια με Νομό Βοιωτίας), έως και χ/θ 259,500 (όρια με Νομό Μαγνησίας).
  • Στο Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων.
Από ώρα 07:00 της 11-01-2017, μέχρι να υπάρξει ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων και εξομάλυνση της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων.
  • Από χ/θ 13 έως και χ/θ 23 (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), της Εθνικής Οδού Θερμοπυλών – Ιτέας.
  • Από χ/θ 7 έως και χ/θ 54 (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Λάρισας.
  • Από χ/θ 52 έως και χ/θ 64, 700 (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), της Εθνικής Οδού Λαμίας – Καρπενησίου.
Της παραπάνω απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται:
  • τα οχήματα οδικής βοήθειας,
  • τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι,
  • τα οχήματα εκτάτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, Π.Υ. κ.λ.π.).
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που κινούνται στο Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειάς μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να τηρούν τα σήματα κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Σημειώνεται επίσης ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας «hellenicpolice.gr », υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου