Μονοπάτι Παρνασσού 2018 / 28 και 29 Απριλίου ....Συνεχίζονται οι εγγραφές. Λήξη στις 20 Απριλίου. Το τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτη συνάντηση στην ΑΡΑΧΩΒΑ στις 18/1/17, για το μέλλον του Χιονοδρομικού Παρνασσού.


Έχουμε πληροφορηθεί ότι η Διεύθυνση του Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού προτίθεται να το κλείνει κάθε Τρίτη και Τετάρτη και παρά τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ....
που θέλει να προσελκύσει περισσότερους χιονοδρόμους καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μας ξενίζει αυτή η πληροφορία η οποία θα επηρεάσει πολύ αρνητικά τις ήδη λιγοστές κρατήσεις στα ξενοδοχεία μας και τα ενοικιαζόμενα! 

Επίσης στις 12/1/2017 οι δρόμοι προς Χιονοδρομικό δεν είναι εύκολα προσβάσιμοι και στο κέντρο λειτουργούν μετά βίας 3 πίστες. Κάποιοι μιλούν για απαξίωση του ΧΚΠ ώστε να πουληθεί σε εξευτελιστική τιμή σε ιδιώτες, κάποιοι για αδιαφορία των υπευθύνων της ΕΤΑΔ. 

Γεγονός είναι οτι το ΧΚΠ πέραν από ο οτι είναι μια επιχείρηση ιδιωτικού δικαίου προσφέρει στην γύρω περιοχή του ορεινού όγκου του Παρνασσού και ενα μεγάλο κοινωνικό εργο διότι μέσω του ΧΚΠ οι επιχειρήσεις εχουν πολλαπλά οφέλη από την λειτουργία του! 

Στις  15/1/2017 παρά τους 4500 επισκέπτες το ΧΚΠ ή μάλλον η διοίκησή του δημιούργησαν πολλαπλή ταλαιπωρία στους επισκέπτες με αρκετά παρατράγουδα και διασυρμό ακόμη και στα ΜΜΕ. 

Προτείνουμε λοιπόν μια συνάντηση όλων των επιχειρηματιών για να συζητήσουμε για τη λειτουργία του ΧΚΠ και να για ανατρέψουμε τυχούσα απόφαση που ληφθεί είς βάτος όλων των επιχειρήσεων της γύρω περιοχής! 

Θα θέλαμε όλους εσάς να σας συναντήσουμε την ερχόμενη Τετάρτη 18/1/2017 και ωρα 7 μμ στο θεατράκι του Λαογραφικού. 

Καλό θα ήταν να έρθουν και οι εστιάτορες και όλοι οι επαγγελματίες που ευελπιστούμε να του το ανακοινώσετε εσείς διότι δεν διαθέτουν email ωστε να τους στείλουμε!

Στην συνάντηση θα παραβρεθούν ο περιφερειάρχης ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, κος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, η Αντιπεριφερειάρχης, κα ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ, καθώς και άλλοι επίσημοι.

Η πρόσκληση έχει σταλεί από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ


Πηγή: http://e-hani.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Γύρω περιοχή ? Υπάρχει γύρω περιοχή από τον Παρνασσό εκτός της αραχωβας ? Γιατί όταν ο προηγούμενος χάρτης από την εταδ έδειχνε ως μοναδικό οδικό δίκτυο πρόσβασης στο χιονοδρομικό αυτόν της αραχωβας δεν νοιαστηκε κανείς για την ανάπτυξη της υπόλοιπης γύρω περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕ ΚΟΙΜΩΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ - ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΓΕΛΑΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (30 ΕΚΑΤ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ) ΠΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ