Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Απαλλαγή και δικαίωση για την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών Μαίρη Ανδρεοπούλου

Το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που εδρεύει στη Λάρισα και η σύνθεσή του απαρτίζεται από τρεις Εφέτες δικαστές, έναν εκπρόσωπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στεράς Ελλάδας κι έναν εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας,....
απάλλαξε με απόφαση ομόφωνη, κάτι που δε συνηθίζεται, την Μαίρη Ανδρεοπούλου από τις κατηγορίες που τη βάρυναν.

Πιο συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος είχε κατηγορηθεί κατά την περσινή περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων ότι έκνομα προέβη σε αποκομιδή των απορριμμάτων μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Δελφών τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ έκρινε παμψηφεί ως μη σύννομες τις αιτιάσεις περί αντικανονικότητας της λειτουργίας της υπηρεσίας κατά τις συγκεκριμένες ημέρες, δικαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τις ενέργειες της  Αντιδημάρχου μας.


Ο Δήμος Δελφών υπογραμμίζει για άλλη μία φορά την αποφασιστικότητά του να παρέχει στους δημότες του τις απαραίτητες υπηρεσίες και την αποτελεσματική κινητοποίηση του μηχανισμού του ενάντια στις κάθε φορά αντιξοότητες και τις κακοτοπιές που παρεμβάλλονται, με συνεπή προσήλωση στη νομιμότητα κι αναλαμβάνοντας τους όποιους κινδύνους μπορεί να εμφιλοχωρούν, σε αντίθεση με τα ειωθότα του παρελθόντος.  

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ "ΣΦΑΓΕΙΑ" ΤΟ "ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουμε όλοι μαζί εμεις οι πολίτες του πρώην Δήμου Παρνασσου να δούμε την μεγάλη αποκατάσταση (ανάπλαση ) που θα έκανε ο φίλος η μάλλον (Κουμπαρος ) στη θέση πίσω ρέμα και θα τρίβαμε τα ματια μας χαρίζοντας χιλιάδες τόνους ΠΕΤΡΑ για την κατασκευή πολυτελών κατοικιών. Όσο για τα σφαγεία μπορείς να πας να κρεμάσεις τη ρόμπα σου.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ17 Δεκεμβρίου 2016 στις 4:26 μ.μ.

      ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ....ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΟΥ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ :
      1. ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ !!!
      2. ΓΙΑ ΟΣΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :
      Α. Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ).
      Β. ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΩ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ !! ΤΟ ΕΠΡΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ :
      1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΜΗΚΟΥΣ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙ 2 Μ ΥΨΟΣ.
      2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 200 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ "ΣΑΝΤΑ" ΕΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.
      3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΠΑΝΩ ΑΛΩΝΙΑ" ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ ΓΚΟΥΜΑ Γ. (ΣΕΡΣΕΛΕ) ΜΕΧΡΙ ΠΑΛΑΙΑΜΠΕΚΑ ΜΗΚΟΥΣ 150 ΜΕΤΡΩΝ.
      4. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΛΗΣΙΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΩΣ ΟΙΚΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΜΗΚΟΥΣ 30 ΜΕΤΡΩΝ
      ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΕΞΟΡΥΞΗΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ !!!!
      ΕΠΙΣΕΙΣ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
      ΣΗΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ...ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ-ΛΙΛΑΙΑ-ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΥΛΙΚΑ-ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΛΠ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ" ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ !!!!
      ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟ !!!!
      ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....
      ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ

      Διαγραφή