Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αθωώθηκε ο Νικ. Φουσέκης για την υπόθεση Αλαφόκαστρο-Τουμπανάρια

Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Λαμίας, απάλλαξε τον Νικόλαο Φουσέκη τέως Δήμαρχο Δελφών και Νομάρχη, στη γνωστή υπόθεση Αλαφόκαστρο-Τουμπανάρια.....

Οι δύο κατηγορίες που τον βάρυναν, ήταν για την καταπάτηση δασικής έκτασης και για το ότι οι ανεγερθείσες οικοδομές συμφερόντων της εταιρείας Δάβαρη ήταν εντός της ζώνης Α του Δελφικού Τοπίου.

4 σχόλια:

  1. Χαίρομαι γιατί αθωώθηκαν, γιατί πιστεύω ότι υπηρέτησαν το καθεστώς που πίστεψαν. Δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από αυτό που το σύστημα επιβάλλει στους άρχοντές του.
    Το δικαστήριο όμως δεν αμφισβήτησε τις πράξεις τους, απλά αμφέβαλε αν τις έκαναν με δόλο ή χωρίς δόλο.
    Το δυστύχημα για τον τόπο παραμένει σοβαρό.
    Ερώτημα
    Επιτρέπεται αυτοί που μας διοικούν να πέφτουν σε «λάθη» που είναι καθοριστικά για την πρόοδο του τόπου τους, ανεξάρτητα αν τα έπραξαν με δόλο ή όχι;
    Μια δημόσια συγγνώμη στον κόσμο που τους εμπιστεύτηκε να τον διοικήσουν και δεν τα κατάφεραν, χωρίς δόλο θέλω να πιστεύω, γεμίζοντας τον παγκόσμιας φήμης αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και τον μοναδικό Παρνασσό με αυθαίρετες κατασκευές, θα δείξει ανωτερότητα και πρέπει να την ζητήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσπιλος, αμόλυντος , κεκαθαρμένος & εξαγνιστείς αποδίδεται εις τον λαόν του ίνα τον υπηρετήσει και πάλιν ενδόξως από του Δημαρχιακού θώκου και ως καλός πατήρ να αγκαλιάσει τα πολιτικώς ορφανά τέκνα του που επί διετίαν αλληλοσπαράσσονται ως ο Άβελ & ο Κάϊν της Βίβλου .
    Αλλά και γιατί όχι και από Βουλευτικού θώκου τώρα μάλιστα που το κόμμα βρίσκεται και πάλιν προ των πυλών της εξουσίας .
    "Ave Caesar, morituri te salutant"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ? ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ Κκ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΛΕ ΚΑΙ ΤΑΓΚΑΛΗ,ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ, ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή