Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τσίπρας: Δίνουμε 13η σύνταξη σε 1,6 εκατ. συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Την άμεση διανομή του μεγαλύτερου μέρους της υπεραπόδοσης του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αποδεσμεύονται 617 εκατ. ευρώ ....
προκειμένου να χορηγηθεί 13ησύνταξη σε 1,6 εκατ. συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ. Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η διανομή θα είναι αντισυμμετρική, σημειώνοντας ότι το κατώτατο ποσό θα είναι 300 ευρώ. «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς που από το 2010 υποστεί διαδοχικές μειώσεις», σημείωσε.
Ακόμη, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε και μέτρα στήριξης στα νησιά που δέχονται το μεγαλύτερο βάρος των προσφυγικών ροών, ανακοινώνοντας την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ.
«Σε κάθε βήμα προς την κανονικότητα, στο μυαλό μας θα είναι πάντα η αποκατάσταση των αδικιών και η στήριξη των αδύνατων», ανέφερε ο πρωθυπουργός και τόνισε: «Με πίστη στις δυνάμεις μας θα τα καταφέρουμε, θα βγούμε από την κρίση και θα βγούμε όρθιοι και δυνατοί». 
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

3 σχόλια:

  1. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: Οι Χαλασοχώρηδες9 Δεκεμβρίου 2016 στις 10:17 π.μ.

    Διαγγέλματα...

    Πριν κατέλθει εις τον αγώνα, θα υποδυθεί την φιλανθρωπίαν ως προσωπείον, θα φορέσει την δημοτικότητα ως κόθορνον. Θα φροντίσει ν’ αποδώσει μέρος των όσων ήρπασεν εις τους εκλογείς. Και μεταξύ των δύο αντιπάλων, μετερχομένων την αυτήν διαφθοράν, θα επιτύχει εκείνος, όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κι επιδεξιώτερον τον κόθορνον....

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: Οι Χαλασοχώρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανοικτή επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη9 Δεκεμβρίου 2016 στις 2:40 μ.μ.

    «Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Ο πιο μεγάλος μάγκας στην Ελλάδα από το 450 π.Χ. έως σήμερα. Γιατί κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα.
    »Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους και φίλες και πας στην Κούβα και αφήνεις τον λογαριασμό, 300.000 δολλάρια να τον πληρώσουν τα κορόιδα με τα 300 ευρώ το μήνα στην καλλίτερη περίπτωση. Κάνεις το κέφι σου.
    »Μιλάς στην πλατεία της Επανάστασης όπου μιλούσε και ο Φιντέλ σαν ένας γνήσιος και σκληρός επαναστάτης. Υψώνεις το πελώριο ανάστημά σου ενάντια στον Καπιταλισμό-Ιμπεριαλισμό.
    »Τρως τον αγλέορα (600 ευρώ για ένα γεύμα πληρωμένο από το Υπουργείο των Εξωτερικών, δηλαδή τα τσιράκια σου). Το διασκεδάζεις, το γλεντάς, την ώρα που τα κορόιδα οι Έλληνες κάθονται στις ουρές για σύνταξη, ΔΕΗ, τράπεζες, νοσοκομεία και προ παντός λιτότητα στη λιτότητα.
    »Το παίζεις επαναστάτης κι όταν γυρίσεις, ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουν, το παιδί που κάνει τα θελήματα της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνγκερ που κατακεραύνωσες στην Αβάνα και πάλι σε βάρος του έξυπνου ελληνικού λαού, γιατί αυτός αποφάσισε να τον κυβερνούν άτομα χωρίς οπαδούς και φιλότιμο, που το παίζουν κυβέρνηση.
    »Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίκης Θεοδωράκης Είναι δειλοί και φασίστες (video)9 Δεκεμβρίου 2016 στις 4:03 μ.μ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ 2.40 ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ Π...Α ΣΤΑ"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΑΣ" ..ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ.

    Μίκης Θεοδωράκης Είναι δειλοί και φασίστες (video)

    Η λέξη Ελλάδα σημαίνει ελευθερία και η λέξη ναζί, που είναι αυτοί, σημαίνει σκλαβιά. Δεν μπορούν να πάνε τα δύο μαζί», ανέφερε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 πριν από μερικά χρόνια ο Μίκης Θεοδωράκης αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή. «Δεν μπορεί να είναι Έλληνες, ελεύθεροι, πατριώτες και συγχρόνως ναζί και να χαιρετάνε ναζιστικά. Σ’ αυτήν την χώρα που είχε 800.000 θύματα από τους ναζί», πρόσθεσε. «Έχω μαζί τους δύο βασικές διαφορές: Ότι είναι δειλοί γιατί χτυπούν τους αδύνατους. Και δεύτερον είναι φασίστες, που σημαίνει ότι είναι ανθέλληνες» επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης, προσκαλώντας τους μάλιστα στο σπίτι του για ένα πατριωτικό σεμινάριο. «Η σημαία δεν είναι της Χρυσής Αυγής, εμείς την πήραμε τη σημαία πριν γεννηθούν αυτοί και την φοράγαμε όταν ήταν οι Γερμανοί εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZXrzbZF6Yc8

    ΑπάντησηΔιαγραφή