Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Συγxαρητήριο μήνυμα προς Χρ. Καλλία και Κ. Γκελαούζο

Συγxαρητήριο μήνυμα προς Χρ. Καλλία και Κ. Γκελαούζο .

Άλλη μια λαμπρή σελίδα στην πλούσια και άκρως επιτυχημένη αθλητική πορεία τους έγραψαν σήμερα δύο δικά μας παιδιά, ο Χρήστος Καλλίας και ο Κώστας Γκελαούζος κατά τη σημερινή διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.....
 Ο Χρήστος Καλλίας τερμάτισε πρώτος στα 5.000 μέτρα σημειώνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ αγώνα, ενώ ο Κώστας Γκελαούζος αναδείχθηκε 2ος Έλληνας στην κλασσική διαδρομή.

Ο Δήμος Δελφών κι ο Δήμαρχος Θαν. Παναγιωτόπουλος προσωπικά εκφράζουν τα πλέον θερμά και ειλικρινή τους συγχαρητήρια προς τους δύο αθλητές και συντοπίτες μας για αυτή τους τη μεγάλη διάκριση, που για μια ακόμα φορά έκαναν υπερήφανους όλους τους κατοίκους του δήμου μας. Η επιτυχία αυτή συνιστά αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς, πίστης, αγωνιστικότητας και προσήλωσης στον υψηλό στόχο και αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι ο αθλητισμός στον τόπο μας έχει βαθιές ρίζες, μεγάλες δυνατότητες και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Ταυτόχρονα, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και προς τους προπονητές των δύο αθλητών μας, προς τις οικογένειές τους αλλά και προς τον πρώτο τους σύλλογο, το Δόλιχο Άμφισσας, που δούλεψε συστηματικά και αποτελεσματικά για την ανάδειξή τους.

Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον και οι δύο συντοπίτες μας θα συνεχίζουν να μας χαρίζουν μεγάλες στιγμές. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στη συνέχεια της λαμπρής σταδιοδρομίας τους.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου