Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί με μήνυση Βαξεβάνη - Documento

Για αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο «αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ» που εμπλέκουν, μεταξύ άλλων και τον πρώην υπουργό και πλέον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη σε όργιο παράνομων διορισμών, κάνει λόγω στο πρώτο της φύλο η εφημερίδα Documento. Με μήνυση απειλή ο βουλευτής. ....
«Στις τηλεφωνικές συνακροάσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη ρεμούλα στους κόλπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρωταγωνιστεί, όπως αποκαλύπτει το Documento, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα και συμβούλους τους» γράφει το σχετικό δημοσίευμα. 
«Οι συνομιλίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα επιβεβαιώνουν ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρξε κέντρο αφενός παράνομων προσλήψεων και αφετέρου εξυπηρέτησης πολιτικών προσώπων. Στις επίμαχες συνομιλίες μάλιστα γίνεται λόγος ακόμη και για βαλίτσες με χρήμα αλλά και για διαπλεκόμενους ανθρώπους στη Δικαιοσύνη που μπορούν να βοηθήσουν», προσθέτει. 
Με μήνυση απειλεί ο Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε μέσω twitter κάνοντας λόγο για συκοφαντία. 



Η εφημερίδα Καλογρίτσα με συκοφαντεί. Ο στόχος προφανής, τα μέσα παράνομα και άθλια. Η Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο
Ενώ λίγο αργότερα έγραψε:



Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Αυτά που δήθεν βρήκε ο @KostasVaxevanis, τα είχε προ εξαμήνου η Κόντρα. Και ο Πολάκης χαίρεται με την λάσπη...άθλιοι
Ανακοίνωση εξέδωσε από την πλευρά της η ΝΔ:
«Η εφημερίδα “Documento” φροντίζει από το πρώτο κιόλας φύλλο της, να εμφανίσει υπόγειες διασυνδέσεις και μεθόδους παρακρατικών λογικών. Παρακολουθήσεις, κασέτες, υποκλοπές, ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σε μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα, που κατάφερε να απαξιωθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της. Συγχαρητήρια! Συνεχίστε την επίδειξη κιτρινισμού. Σύντομα, δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα να σας δίνει την παραμικρή σημασία».
Και η απάντηση της εφημερίδας: 
«Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να βγάλει ανακοίνωση στην οποία αντιμετωπίζει το Documento από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ως πολιτικό αντίπαλο, προσφεύγοντας μάλιστα σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Το άγχος όσων έγραψαν την ανακοίνωση και οι λόγοι του πανικού τους είναι δική τους υπόθεση και επιλογή.
Δική μας είναι η προάσπιση της αλήθειας και της ελευθερίας του Τύπου. 
Είναι απαράδεκτο ένα πολιτικό κόμμα, να αντιμετωπίζει τον Τύπο, όχι με βάση τον θεσμικό του ρόλο, αλλά με βάση το αν είναι αρεστός ή όχι. Η εφεύρεση εχθρών από τη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να εξυπηρετεί εσωκομματικά την ίδια, αλλά είναι επικίνδυνη υπόθεση, ειδικά όταν οι εχθροί είναι η ελευθερία του Τύπου και οι εφημερίδες. 
Σε ότι αφορά την ουσία του δημοσιεύματος, καλό θα ήταν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ που είναι και πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να απαντήσουν αν όσα γράφει το δημοσίευμα είναι αληθινά, όπως άλλωστε έχουν υποχρέωση να κάνουν ως δημόσια πρόσωπα. 
Αν δηλαδή συμμετείχαν στην διασπάθιση δημόσιου χρήματος. 
Για εμάς, όπως και για το Σύνταγμα, υπέρτατο αγαθό είναι το δημόσιο συμφέρον. 
Το δημοσίευμα θα σταλεί στην Εισαγγελία και ας απαντήσει εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι υπόλοιποι. 
Θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφία, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιός μας θεωρεί εχθρούς. Μας αρκεί που φίλοι μας είναι η αλήθεια και οι αναγνώστες». 
http://tvxs.gr/

14 σχόλια:

  1. ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ!21 Νοεμβρίου 2016 στις 1:27 μ.μ.

    Αναζητήστε την . Είναι Κυριακάτικη και το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε χθές. Ε ρε πανηγύρια από εδώ και πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς βγήκε λίγο καθυστερημένα η εφημερίδα, τώρα που οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν λιγοστέψει στο ελάχιστο, οπότε φίλε Βαξεβάνη, μάλλον ατύχησες και δύσκολα θα πιάσεις... Μάλλον ...φίλε Καλογρίτσα ήθελα να πω, γιατί αυτός είναι ο χρηματοδότης.....Μετράμε Κυριακές για το πότε θα κλείσει. Δεκτά και
    στοιχήματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχεις δεί τίποτα ακόμα συναγωνιστή. Κάνε λιγάκι υπομονή και θα τρίβεις τα μάτια σου. Δεν θα ξέρουν οι δικοί σου που να κρυφτούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κρυφτούν οι δικοί μου στην ΕΡΤ του Παππά, φίλε των 8.34, εκεί όπου κρύφτηκαν τελευταία ο ακραιφνής καραμανλικός Κοττάκης και ο επίσης ακροδεξιός Παναγιωτόπουλος καθώς και το μεγάλο λαμόγιο της δημοσιογραφίας Σεραφείμ Κοτρώτσος, που δεν χόρτασε επι ΠΑΣΟΚ στο ΑΘΗΝΑ 2004 και ύστερα με τα εκατομμύρια της Γιάννας. Εκέί λοιπόν θα κρυφτούν όλοι και θα τους πληρώνουμε εσύ κι εγώ, όπως πληρώναμε παλιότερα [επι ΠΑΣΟΚ] και τον φίλο σου τον Βαξεβάνη, πάντα για την ΕΡΤ μιλάω. Επειδή λοιπόν δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα, μην πιστεύεις σε ....Πολακικές απειλές και να κρατάς και μικρό καλάθι για αποκαλύψεις και τιμωρίες..... Αν θέλεις κι άλλο φροντιστήριο εδώ είμαι...

    Υ.Γ. Αν δείς κάποια μέρα τον Βαξεβάνη να συντρώγει με τον Άδωνι Γεωργιάδη, θυμήσου την ημερομηνία αυτή, 22 Νοέμβρη 2016...

    40 χρόνια ...φούρναρης στα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναγωνιστή...Θα φάνε τέτοιο τηγάνισμα τα δεξιά και ακροδεξιά αφεντικά σου που δεν το φαντάζεσαι.
    Αλήθεια για την " Κόκκινη Προβιά" έχεις ακούσει τίποτα. Για διάβασε ...
    Παρε την εφημερίδα και ας "αφρίσεις" λίγο παραπάνω δεν πειράζει...

    42 χρόνια στο κουρμπέτι εγώ ..Σε πέρασα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν συμφωνώ γενικά με κανέναν από τους δυό σας. Κλείνω όμως περισσότερο προς τις διαπιστώσεις του 7.58 και 5.35. Όμως εκεί που φτάσαμε αγαπητέ κύριε πρέπει να βρεθεί μια νέα πολιτική λύση.
    Εσύ τι προτείνεις ? Τι πρέπει να κάνουμε ? Ποιό κόμμα μπορεί να μας εκφράσει και να μας βγάλει από το τραγικό αδιέξοδο?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον φίλο των 1.01 θα πω ότι δεν μπορώ να προτείνω τι πρέπει να ψηφίσουμε κι αν θα πρέπει και να πάμε για ψήφο γιατί τα .....χαΐρια μας τα είδαμε και με πρώτη φορά αριστερά και με δεύτερη φορά δεξιά και με τρίτη φορά ΠΑΣΟΚ. Απλώς να μην ανεχόμαστε να μας κοροΐδεύουν οι ....Παππάδες [πατήρ και υιός], όπως πείθουν τον φίλο με τα 42 χρόνια στο κουρμπέτι... Τουλάχιστον να ψάξουμε να βρούμε κανένα αφεντικό της προκοπής και όχι τον ....Παππά. Γιατί είναι κρίμα να κάνει κουμάντο στην Ελλάδα ο Γιώργος ο Κουρής και ο Παππάς......Αυτά και τέλος προς το παρόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έίμαι ο 1.01. Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Εγώ προσανατολίζομαι στον Λαικό Σύδεσμο. Ποιά είναι η γνώμη σου ? Δείχνει να είναι οι μόνοι πατριώτες . Τι λές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ 4.46. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟΧΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμμιά σχέση με Χρυσή Αυγή, τους ανθρώπους και τις ιδέες της. Άν και διαισθάνομαι τρολάρισμα, θα
    πω ότι δεν απαξιώνω τους οπαδούς της, ωστόσο οι παρεμβάσεις μου στο φιλόξενο αυτό blog επικεντρώνονται στα ΜΜΕ καθώς γνώρισα και πρόσωπα και καταστάσεις....Χρήστο συγγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενίας.

    40 χρόνια ...φούρναρης στα ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Κύριε κατ' αρχήν να σας ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση και να σας διαβεβαιώσω ότι δεν συνηθίζω να "τρολάρω" κατά την έκφρασην της εποχής μας. Είμαι ο Κωσταντίνος και Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι και παλαιότερα είχαμε μιλήσει διαδικτυακά, πάλι ανωνύμως βέβαια, γιατί οι εχθροί της πατρίδος καιροφυλακτούν και είχαμε συμφωνήσει ότι ενώπιον των αδιεξόδων που αντιμετωπίζει η Ελλάς καλό θα ήταν να υπάρξει μια νέα πνοή στα πολιτικά πράγματα. Αυτή λοιπόν η νέα κατάστασις νομίζω, όπως και εσείς είχατε τότε διαπιστώσει, ότι επιτέλους είναι εδώ και είναι ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Βεβαίως με προβληματίζει αφάνταστα το ότι και οι αρχηγοί της και πολλά μέλη του ασπάζονται τις Χιτλερικές και ναζιστικές αρχές και πολλές φορές προβαίνουν σε εγγληματικές πράξεις.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν απαξιώνετε τους οπαδούς του πατριωτικού κόμματος μας καταννοώντας τις αρχική σας "αποκήρυξη" στην απάντησή σας για ευνοήτους λόγους, αφού οι εποχές που ζούμε είναι περίεργες και θεωρείται σκόπιμον να μην δίνουμε τις ιδέες μας σε κοινή βορά των "Δημοκρατών".
    Θα θέλατε να μιλήσουμε και επωνύμως από αυτό εδώ το, αν και αριστερίζον, πολύ φιλόξενο βήμα του οποίου όπως διαπίστωσα από τα παραπάνω γραφόμενά σας γνωρίζετε προσωπικώς τον Κο διαχειριστή ? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εσείς?

    Ευχαριστώ και εσάς και τον κύριο διαχειριστή.
    Ζήτω η Ελλάς
    Ζήτω το Έθνος
    Δόξα και τιμή

    Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ
      ΚΟΚΙΝΙΣΤΟ ΦΑΙ
      ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ
      ΚΑΙ ΠΕΙΝΙΡΛΙ
      ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ
      ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      ΣΑΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΠΟΡΔΗ

      ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
      ΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      Μ
      (ΟΠΩΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ)

      Διαγραφή
  12. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ... ΚΑΛΑ ΕΣΚΑΣΑ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ . ΡΕ ΦΙΛΕ ΨΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ... ΟΛΟ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ..ΣΤΟΧΟΣ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ?
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ
    ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΡΑΝΟ ΤΗΓΑΝΙ
    ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΖΑΚΙΑ
    ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑΚΙΑ
    ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΑΥΤΟΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ
    ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣ
    Σ ΑΛΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ .

    ΤΑΚΗΣ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ..ΕΧΩ ΨΗΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή