Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ (στο Γαλαξείδι)

Ένα Βραβείο,
μα τι Βραβείο!...

   Περιμένοντας να συνέλθει ο κόσμος από τις πολιτιστικές εκπλήξεις και να κατα-κάτσει ο “κουρνιακός” ο οποίος εσηκώθη μετά από την γιγαντιαία επικοινωνιακά εκδήλωση του Δήμου Δελφών, σε εκείνην την εξαιρετικά συγκινησιακά και πνευματικά φορτισμένη μυσταγωγία της απονομής βραβείων σε Συλλόγους ανά την επικράτεια του Δήμου,.....
θελήσαμε να επανέλθουμε στο γεγονός, αντικρίζοντας εκ του μακρόθεν πλέον, το όλον ιστορικό και με σαφή  αντίληψη του τι έχει συμβεί, να επιχειρήσουμε να εκτιμήσουμε τις πραγματικές διαστάσεις του εγχειρήματος.
   Εξυπακούεται ότι, οποιαδήποτε πράξη αναγνωρίσεως του έργου κάποιων Συλλόγων από την πλευρά του Δήμου, είναι και επαινετή και καλοδεχούμενη. Αρκεί να μην είναι για “ίδιαν” χρήση των βραβευόντων και των περί αυτούς "κύκλων".
Βεβαίως, η αναγνώριση του έργου ενός εθελοντικού Σωματείου, αυτομάτως σημαίνει και αρωγή του Δήμου στο έργο του. Καθώς επίσης και ότι, της απονομής του δημοσίου επαίνου, έχει προηγηθεί αξιολόγηση του έργου του και έχει εκτιμηθεί η κοινωνική ωφέλεια της προσφοράς του Συλλόγου.

Και ερχόμαστε στο ζητούμενο :
- Υπήρξε έργο κριθέν ως αντάξιο βραβεύσεως από τους κληθέντες Συλλόγους;
(εννοείται ότι η διατήρηση blog δεν είναι δυνατόν να προσμετρηθεί ως δραστηριότητα ενός Συλλόγου)
- Υπήρξε σοβαρή εκτίμηση και αξιοκρατικά κριτήρια για την επιλογή των βραβευθέντων;
- Πέραν του βραβείου, έκανε ή προτίθεται να κάνει κάτι ο Δήμος για να συμπαρασταθεί στο έργο αυτών των Συλλόγων;

  Σε απάντηση όλων αυτών και για να μην αδικήσουμε κανέναν από τους 8 (οκτώ) βραβευμένους Συλλόγους από το σύνολο των μερικών δεκάδων οι οποίοι υπάρχουν στην περιοχή μας, εμείς εδώ, απλά θα παραθέσουμε το έργο και τα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία ο Δήμος Δελφών εδιάλεξε να βραβεύσει (έναν) από αυτούς τους Συλλόγους :
Τον Λαογραφικό-Ιστορικό Σύλλογο Πολυδρόσου “Η Σουβάλα Παρνασσού”.

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Αθανάσιος Αδαμάκος, εν ενεργεία Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Πολυδρόσου, εκλεγείς με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου. Μετά από τις εκλογές του Σωματείου στις 16-12- 2012, ο Σύλλογος έχει σχεδόν αδρανοποιηθεί και με πρωτοβουλία μελών του, λόγω της συμμετοχής του προέδρου του σε αυτοδιοικητικό σχήμα κατά τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014, το Δ.Σ. του Συλλόγου στις 29 Απριλίου 2014 (με τηλεφωνική συνεδρίασή του), αποφασίζει την παύση του Αθανασίου Αδαμάκου από την θέση του Προέδρου, από την 1η Μαΐου του 2014.  Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για τις 16-12-2015  δεν πραγματοποιείται και αντ' αυτής προγραμματίζεται μια νέα εκλογο-απολογιστική για τις 7-2-2016.   Σε περίπτωση δε, μη απαρτίας, να πραγματοποιηθεί αυτή, στις 14-2-2016.
  
   Στις 7-2-2016, παρ’ ότι δεν υπήρξε απαρτία (μόλις 25 μέλη ενεφανίσθησαν), οι παρόντες αποφάσισαν (!...) να μην πραγματοποιηθεί η επαναληπτική Γ.Σ. της 14ης Φεβρουαρίου και αντ’ αυτής να πραγματοποιηθούν κατ’ ευθείαν εκλογές στις 28-8-2016...  (μετά από 6 μήνες).  Ήταν δε τόσον ειδικό το βάρος εκείνων των εκλογών για την Κοινότητα (;), ώστε κατέφθασαν (στις 28-8-2016) προκειμένου να ενισχύσουν τον ομόσταυλό τους στην δημαρχεύουσα παράταξη και υποψήφιο πρόεδρο για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, οι αντιδήμαρχοιΜολιώτης και Ανδρεοπούλου.
 Προς έκπληξη όμως των δυο αξιωματούχων του Δήμου Δελφών, τους επερίμεναν περί τους 15 (δέκα πέντε) μόνον μέλη του Συλλόγου (!...).  Η δε συζήτηση εξεκίνησε από το εάν θα έπρεπε να καταργηθεί ο Σύλλογος (λόγω μη συμμετοχής των κατοίκων της Πολυδρόσου και λόγω αδυναμίας οργανώσεως δραστηριοτήτων κατά την τελευταία τριετία)  και κατέληξε με την άρον-άρον αποχώρηση των δυο, λόγω των ...γλαφυρών εκφράσεων τις οποίες εισέπραξαν από τους παρευρισκομένους.

Τελικώς, έγιναν εκλογές με αυτούς τους 15  και ο “νέος”(παλαιός) Πρόεδρος του Λαογραφικού και Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου “Η Σουβάλα Παρνασσού”, εστάθη δυνατόν να προσκληθεί στην εκδήλωση τιμής προς τον Εθελοντισμό και την Προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και φυσικά να βραβευθεί για το δικό του έργο (ο Πρόεδρος !...).

Βεβαίως να σημειώσουμε ότι, ο νεο-εκλεγείς  "πρόεδρος" του Συλλόγου με τις ψήφους των 15 παρόντων σε εκείνη την μη Γενική Συνέλευση, αποφάσισε από μόνος του (χωρίς την έγκριση-απόφαση του Δ.Σ.), να εκπροσωπήσει τον Λαογραφικό-Ιστορικό Σύλλογο στην εκδήλωση -fiesta του Δημάρχου στο Γαλαξείδι και να παραλάβει το βραβείο της προσφοράς του στη παράταξη...  όχι, όχι, λάθος, επαναλαμβάνουμε : της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία  της Πολυδρόσου.
Υπήρξε κι ένα επιχείρημα για την βράβευση του Συλλόγου, όπως έλεγε και ο  αντιδήμαρχος της εκεί Δ.Ε.  :  Ήταν ο αρχαιόερος της περιοχής!  Ανεξαρτήτως όμως, του εάν υπήρχαν ως προγενέστεροι οι Αθλητικός Σύλλογος Πολυδρόσου και  Λαογραφικός Επταλόφου (με συγχωνεύσεις), λειτουργούντες αμφότεροι από ετών...
Εν τω μεταξύ, ένα από τα "νέα" μέλη του Δ.Σ., εδήλωσε παραίτηση και σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθεί και άλλο ένα.

Όταν ευτελίζονται τα πάντα στον βωμό των δήθεν επικοινωνιακών δεξιοτήτων ενός αμαθούς και επικινδύνου ερασιτέχνη “άρχοντος”, παρασυρομένου από αυλοκόλακες και αναρριχητές, αυτό είναι οπισθοδρόμηση και αδικία για την τοπική κοινωνία. 

Και γίνεται ακόμη χειρότερο αυτό το “κατασκεύασμα”, γιατί υπάρχουν άνθρωποι και Σωματεία, “ταγμένοι” να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.  Τους οποίους οι προβολείς της δημοσιότητος, τους εμποδίζουν να ευχαριστηθούν το έργο τους και την ταπεινότητά τους.

Αυτά τα ολίγα ως πληροφόρηση, περί βραβευθέντων.
 Και να υπενθυμίσουμε (ευχηθούμε) στον Δήμαρχό μας, ότι όπως έλεγε κι ένας παππούς μας, ο τεράστιος Σοφοκλής, “Αρχή άνδρα δείκνυσι”.  Και είναι η ευκαιρία του τώρα. Μην την κατασπαταλήσει με “μικροπανηγυριώτικες” νοοτροπίες.

Ερώτηση :
Εάν η συνάντηση του Γαλαξειδίου ήταν προσφορά από τον ιδιοκτήτη του εξοχικού κέντρου όπου και η πραγματοποίησή της, θα πρέπει εκ του νόμου, να είχε υποβληθεί (και εγκριθεί) το αίτημα της χορηγίας, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δελφών. Η οποία όμως, δεν...
Εάν είναι έστω και μερική η συμμετοχή του Δήμου στο κόστος της συναντήσεως, θα έπρεπε να έχει εγκριθεί η συγκεκριμένη δαπάνη από το Δημοτικό Συμβούλιο. Το οποίο όμως, δεν...

Μήπως γνωρίζει κανείς να πληροφορήσει κι εμάς τους “ιθαγενείς”;...


Ο Λαογραφικός-Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου ίσως;...

Αναδημοσίευση από http://epikourositeas.blogspot.gr/

34 σχόλια:

  1. Βραβεύθηκε η σκοπιμότητα, μια ακόμα επιτυχία του αντι
    -τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ο κόσμος χάνεται και το .... χτενίζεται!αντι να το πάρετε σαν ενα καλο για το χωριο μας που μας βράβευσαν κάθεστε και ασχολείστε αν αυτος ο σύλλογος λέγεται λαογραφικός η γυναικών κλπ!μεχρι εκει μας κόβει..αυτα τα κανουν οι μίζεροι άνθρωποι που η ύπαρξη τους δεν εχει κανενα ενδιαφέρον και προσπαθούν δημιουργώντας ίντριγκες να κεντρίσουν το ενδιαφέρον!λυπαμαι πραγματικά γιατι με τέτοια μυαλά δεν θα παμε πουε μπροστά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗ? ΜΕ ΕΡΓΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ,ΛΕΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ομόσταυλο τοπικό blog των παρυφών του Παρνασσού ευθυγραμμίστηκε με καθυστέρηση μιας μέρας με τα παράλια της Ιτέας. Δεν έχετε βαρεθεί να ασχολείστε με το ίδιο θέμα 2 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκοπιμότητα δεν υπάρχει ε??????
    Τόσο δύσκολο ήταν να κάνει αυτό που όλοι λένε, δηλαδή να καλέσει όλους τους συλλόγους, να τους ευχαριστήσει να μην δημιουργούντε έριδες μεταξύ τους.
    Αρα σκοπιμότητα.
    Με τέτοια μυαλά θα πάμε μπροστά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίδα καμία!!!ειμαστε άξιοι της μοίρας μας με τέτοια μυαλά!αν σας ενδιέφερε πραγματικά το χωριο σας δεν θα κοιτούσατε την ονομασία του συλλόγου,αλλα οτι ειναι κάποιος σύλλογος της Σουβάλας!αλλα και σ'αυτο το πατε κομματικα και προσωπικά προς τα άτομα που αντιπροσωπεύουν τον οποιοδήποτε σύλλογο.πραγματικα λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ)!

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?????? ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ανυσυχεις την εχουμε δει τη φωτογραφία με αυτούς που πήγαν!ηταν όλοι καθώς πρεπει και ωραια ντυμένοι!εσυ είχες παει;δεν σε πηρε πουθενά το μάτι μας στις φωτογραφίες!!!!!

      Διαγραφή
  8. ΑΔΑΜΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΑΜΑΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΣ ,ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  9. ρε αφηστε τους συλλογους στην ησυχια τους. εχετε καταντησει γραφικοι και κουραστικοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ Η ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το φαγητο ηταν πολυ ωραιο οποιος ηταν μάγκας και άξιος έφαγε!σας εχει φάει η ζήλια και η μικροπρέπεια.δεν εχετε προβλήματα σπίτι σας και ασχολείστε συνεχεια με το λαογραφικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΙ μάγκες δεν προσφέρουν έργο? μόνο για να τρώνε τζάμπα είναι?

      Διαγραφή
  12. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ......ΦΑΓΗΤΟ????? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤ ( ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

      Διαγραφή
    2. Πράγματι ηταν πολυ ωραιο το φαγητο!!κριμα που δεν θα μπορέσεις ποτε να πας και εσυ σε μια ανάλογη βράβευση -τραπεζωμα,οχι οτι δεν εχεις να φας, απλα βραβεύουν τους καλούς και δραστήριους!

      Διαγραφή
    3. Πράγματι ηταν πολυ ωραιο το φαγητο!!κριμα που δεν θα μπορέσεις ποτε να πας και εσυ σε μια ανάλογη βράβευση -τραπεζωμα,οχι οτι δεν εχεις να φας, απλα βραβεύουν τους καλούς και δραστήριους!

      Διαγραφή
    4. ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ,ΟΥΤΕ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  13. ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ???????? 14 ΜΕΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ 15!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΡΑΣΙ ΚΑΛΟ ΕΙΧΕ????? ΧΟΡΕΨΑΤΕ? Ο ΜΑΡΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ???????? ( ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άραγε ποιος καλος σουβαλιωτης να έδωσε ολες αυτες τις πληροφορίες- λεπτομέρειες για το σύλλογο και για τα ατομα που τον εκπροςωπουν,στον διαχειριστή του μπλοκ Ιτέας που μετα απο τόσες εβδομάδες να ξανασχοληθούμε παλι με το θέμα αυτο;δεν εχει κατι αλλο να κανει στην καθημερινότητα του η απλα δεν μπορει να το ξεπεράσει;πιστευω πως οι κάτοικοι εδω εχουν τόσα αλλα προβλήματα που το τελευταίο που τους νοιαζει ειναι αυτο παλι!και ο κυριος απο το μπλοκ της Ιτέας ας κανει την καρδιά του πέτρα και ας προσπαθήσει να το ξεπεράσει τέτοιο μεγάλο σοκ για τη βράβευση του λαογραφικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ?? ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ? ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ . ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ( ΚΑΙ Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ). ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ?????? ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΣΑΜΕ. ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ.
    Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ?16 Νοεμβρίου 2016 στις 5:03 μ.μ.

    Όλα καλά Αλέξανδρε? Σε ευχαριστεί αυτή η κατάντια του Ιστορικού Συλλόγου που ιδρύσαμε?
    Μήπως πρέπει να το πάρεις, χωρίς καμία καθυστέρηση, το θέμα από την αρχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΡΑΓΕΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΟΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ 15 ΜΕΛΗ???? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΘΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ? ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπλοκερ περνα και κανενα πιπερατο σχολιο. Δεν χρειαζεται να τους καλύπτεις εκτος και αν ήσουνα και εσύ εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΛΙΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή