Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Διημερίδα για τον Παρνασσό στην Αμφίκλεια- Για την ανάπτυξη του Παρνασσού και όλων των Παραπαρνάσσιων περιοχών

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας στη διημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας με θέμα Παρνασσός: Ένα Βουνό 4 Εποχές. Στην διημερίδα μας θα αναπτυχθούν πολλές προτάσεις και για το πως μπορούμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη του Παρνασσού και όλων των Παραπαρνάσσιων περιοχών. .....Ευελπιστούμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα αυτής της διημερίδας με έμπρακτα αποτελέσματα, να γίνει ένας δημιουργικός διάλογος και δημιουργία κοινής πλατφόρμας συνεργασίας όλων των Παραπαρνάσσιων περιοχών.

Με εκτίμηση , 
Η Υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλος
Στιβακτή Αθανασία.


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ(ΝΥΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ) ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΜΠΙΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΡΝΑΣΣΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ 2.000.ΟΟΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ.{ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ}
    Ο ΒΟΡΕΙΟΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ { ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ} ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ,ΙΣΤΟΡΙΚΟ,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΛΠ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ- ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ(ΠΙΣΙΝΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΡΜΟΔΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ?ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ? ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΄΄ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ΄΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ?Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή