Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ! ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 7 μ.μ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΓΕΝΑΔΙΟΥ 8 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΦΟΥΤΗ " "Ο Γιάννης Μαρρές (1925-2003) και η φιλία του με το Νικηφόρο Βρετάκο (1912-1991)".

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ  ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΡΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΡΕΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ  ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΦΟΥΤΗ

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε τον Αύγουστο η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου στην Πολύδροσο τώρα επαναλαμβάνεται αυτή και στην Αθήνα. Έτσι η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών , ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και  ο  Σύλλογος  Γυναικών Πολυδρόσου "Η ΕΣΤΙΑ" συνδιοργανώνουν.....


παρουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου, για τη  φιλία Μαρρέ  - Βρετάκου,   του  φίλου του  χωριού μας αλλά και του  Γιάννη  Μαρρέ , Λογοτέχνη και συγγραφέα Δημήτρη Φαφούτη στην Αθήνα  , στις 28 Νοεμβρίου   7 μ.μ,  στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών,  Γεναδίου 8 .

                Αποτέλεσμα εικόνας για MARRES  BRETAKOS

Η παρουσία μας εκεί θα τιμήσει το χωριό μας,  τους αείμνηστους Γιάννη Μαρρέ  και  Νικηφόρο Βρετάκο και  τον  συγγραφέα Δημήτρη  Φαφούτη.

                         


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΦΟΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΥ" ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου