Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!

Παρουσιάζει: ο Βίκτωρ Σαμπώ
Το νέο όνομα θα αποφασιστεί οριστικά από τη σύσκεψη που θα λάβει χώρα στο υπουργείο Εσωτερικών

Στις 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα ....

11π.μ, θα συνεδριάσει η Επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για  την μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών.
Η συνεδρίαση θα γίνει στο Υπουργείο Εσωτερικών. Μεταξύ των θεμάτων που θα εξετάσει, είναι και η αίτηση μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων.

Στη συνεδρίαση,  θα παραστεί ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Χρήστος Ν. Σινάνης για να εκθέσει τις απόψεις του, σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μετονομασία του Δήμου Καλαμπάκας, σε Δήμο Μετεώρων.

Πηγή: www.trikalavoice.gr

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ...
    ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΚΑΡΑΒΙΕΣ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ..{ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΕΓΕΘΗ}.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΓΛΗ ΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ.
    ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΠΡΑΛΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ.. ..ΨΑΧΝΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ??

    ΑΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΕΡΟΘΑΛΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΩΜΟΠΟΛΕΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΤΙΘΟΡΕΑΣ- ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ???ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ??
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΠΙΧΡΥΣΟΜΕΝΟ ΧΑΠΙ?{ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.{Π.Χ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ-BRAND NAME}Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ 2-3 ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
    ΟΣΟΝ ΑΦΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΗΧΟ ΟΝΟΜΑ- { ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ}- ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ{3-4 ΜΟΝΟ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ} ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ AΛΛΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ?
    {ΚΥΤΙΝΙΟΝ-γλωσ. ρίζα απο το Κύτινος που σημαίνει <> του συνώνυμου του καρπού της Ευτυχίας} -
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΤΣΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΑΛΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΧΕΙΜΑΖΟΥΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ IΔIA ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΑΝ Η ΣΚΑΡΦΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ(BRANT NAME}.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΗΘΗ... ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΟΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΚΩΣ ΕΝΟΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟ.
      οΣΟΝ ΑΦΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 2000.ΟΟΟ( ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ } ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ
      ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 1.30 ΩΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ???
      ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ???

      Διαγραφή
  2. ΚΎΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ- ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΟΥ-.
    ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ- ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ..ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΟ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή