Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η επίσκεψη, τον Δεκέμβριο του 2008, του τ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας , αείμνηστου Κου Κωστή Στεφανόπουλου στην Πολύδροσο και η αναγόρευσή του σε Επίτιμο Δημότη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).



Η πρόσκληση δόθηκε  σε γεύμα  που παρατέθηκε στην Αθήνα στο σπίτι του ..... 

Σουβαλιώτη Κου  Κωσταντίνου  Θάνου Καθηγητή  Πανεπιστημίου και τ. Υπουργού αλλά και  προσωπικού  φίλου του  Κου Κ. Στεφανόπουλου , παρουσία  του τότε Δημάρχου Δήμου Παρνασσού Κου  Γεωργίου Γεωργούση , του  γιατρού  Κου  Γιώργου  Κορτσέλη κ.α. 
Ακολούθησε επίσκεψη στο χωριό μας , τον Δεκέμβριο του 2008,  του   τ. Πρόεδρου της Ελληνικής  Δημοκρατίας,  αείμνηστου  Κου Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος  συνοδευόταν  από τον  Κο  Κ. Θάνο. 
Ο  Κος Πρόεδρος ήρθε  στο χωριό μας , όπου έγινε με ενθουσιασμό δεκτός ,  φιλοξενήθηκε   και ξεναγήθηκε για  μια ολόκληρη ημέρα.

Τιμήθηκε από τον τότε Δήμο Παρνασσού και  τον Δήμαρχο  Κο  Γ. Γεωργούση , επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημαρχίας στην Πολύδροσο  και  αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Δημότη .

Η Κοινότητα  Πολυδρόσου μέσω  του Προέδρου της Κου Αργύρη Μουλαρά, έστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην Οικογένεια  του εκλιπόντος.


                                  ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.





ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ......










             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου