Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Γιορτή στο Πολύδροσο Παρνασσού! (pics)

Οι παλαίμαχοι του Διαγόρα και της ΑΕΚ έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό
Μοίρασαν την αγάπη τους για τον Γιάννη Λιάπη, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Διαγόρα Πολυδρόσου και ΑΕΚ. Και  αυτό υποδηλώνει και το τελικό σκορ (σ.σ. 1-1 με γκολ των Πιθαρούλη και Κοπανάκη) στον μεταξύ τους αγώνα, που έγινε στις 12 Οκτωβρίου στο γραφικό γήπεδο Πολυδρόσου Παρνασσού.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ.....



Η  εκδήλωση, που έγινε για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Γιάννη Λιάπη, ο οποίος  εδώ και ένα χρόνο, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας, ήταν γιορτή για την περιοχή. Και τόσο οι παλαίμαχοι του τοπικού Διαγόρα, με τον πρόεδρό του Αθλητικού Συλλόγου Ευστάθιο Θάνο, όσο και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής, όσο και οι περίπου 500 θεατές, που βρέθηκαν στο γήπεδο,  με όσα έκαναν τίμησαν τόσο την ΑΕΚ, όσο και τον Γιάννη και με τον δικό τους τρόπο, του ευχήθηκαν «σιδερένιος» 

Πηγή αγάπης, όμοια με αυτές, που ξεχειλίζουν από τη γειτνιάζουσα προς το Πολύδροσο πηγές Κηφισού στην Αγία Ελεούσα, ήταν αυτή που ‘έκτισαν’ για τον Γιάννη Λιάπη οι κάτοικοι της περιοχής.

Αφ’ ενός μεν γέμισαν ασφυκτικά το  Δημοτικό Στάδιο Πολυδρόσου Φωκίδας, για να ‘στηρίξουν’ την οικογένεια του άτυχου 35χρονου υπάλληλου στο Δήμο Δελφών και να απολαύσουν το θέαμα που θα τους προσέφεραν οι παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΚ και του Διαγόρα Πολυδρόσου. Αφ’ ετέρου, με όσα έκαναν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής, και την αλληλεγγύη ανέδειξαν και τους επίτιμους καλεσμένους στην εκδήλωση, τους παλαίμαχους της ΑΕΚ δηλαδή, τίμησαν.

Ο Ανδρέας Σταματιάδης εκ μέρους των παλαιμάχων της ΑΕΚ, έδωσε στους Αμάντα, Δημήτρη και Βασίλη Λιάπη, μια φανέλα με τις υπογραφές των παλαιμάχων της «κιτρινόμαυρης» ομάδος
Γι αυτό και οι ποδοσφαιρικοί αστέρες της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, έφυγαν μαγεμένοι από την γραφική κοινότητα Πολυδρόσου, που στέκει αγέρωχη στους πρόποδες του Παρνασσού, αλλά και γοητευμένοι από τους ανθρώπους που συνάντησαν.

Ο πρώτος σταθμός στο «Πέτρινο»

Η Νανά Αγγελή-Κυρίτση, σύζυγος Γιώργου,  κρατάει με περηφάνια το κασκόλ, της ΑΕΚ από την Original Σαντορίνης και φωτογραφίζεται με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ στο  Café «Πέτρινο», που ήταν η πρώτη τους στάση στο Πολύδροσο
Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρώτος μας σταθμός στο Πολύδροσο, ήταν στο καφέ «Πέτρινο» στην Πλατεία του χωριού του οπαδού της ΑΕΚ, Γιώργου Κυρίτση. Εκεί μας υποδέχτηκαν οι παλαίμαχοι του Διαγόρα με τον πρόεδρό του Α.Σ. Ευστάθιο Θάνο, τον προπονητή των παλαιμάχων Ευσταθιο Καλλιμάνη και την αντιδήμαρχο Δελφών Μαίρη Ανδριοπούλου.

Ένας καφές πριν τον αγώνα και περιπλάνηση της θύμησης, με τους οικοδεσπότες μας και τους κατοίκους που είχαν έλθει να φωτογραφηθούν με τους άσους της ΑΕΚ. Μάλιστα ο βετεράνος άσος των γηπεδούχων Τάκης Καραχρήστος, είχε φέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που αφορούσε στη δράση των άσων της ΑΕΚ. Τόσο από τους αγώνες τους, όταν μεσουρανούσαν στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και ως παλαίμαχους, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λαμία, Άμφισσα και Ελάτεια Φθιώτιδας.

Συγκίνηση με τους Νεστορίδη, Παπαπαϊωάννου, Σταματιάδη, Αρδίζογλου, αλλά και τον Κώστα Μάρκου, με τον οποίο ο «δάσκαλος» κ. Καραχρήστος, ήταν αντίπαλος, όταν το διοικητικό στέλεχος της μάνας ΑΕΚ, ήταν από το 1976 μέχρι το 1983, παίκτης-προπονητής στον Οδυσσέα Ανδρούτσο Γραβιάς.

Υποδοχή με τον ύμνο της ΑΕΚ και το «καλώς ορίσατε», από τον Στάθη Θάνο

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Διαγόρας  Πολύδροσου Στάθης Θάνος, τίμησε με το μέλος της διοίκησης Ιωάννη Δεληγιάννη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Δημήτρη Κατοίκο την αντιδήμαρχο Δελφών Μαίρη Ανδριοπούλου, για την προσφορά της
Και στη συνέχεια, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, μετέβησαν  στο ως πινελιά ζωγραφικής  σε πίνακα του Θεόφιλου γήπεδο Πολυδρόσου. Οι διοργανωτές, τους υποδέχτηκαν με τον ύμνο της ΑΕΚ, που τραγούδησε ο Μίμης Παπαϊωάννου.  Αλλά και αυτόν που γράφτηκε για τον Κώστα Νεστορίδη, και ο,τι  άλλο έχει τραγουδηθεί  για την ΑΕΚ! Και έκαναν τους παλαίμαχους της ΑΕΚ,  να νοιώσουν, ότι βρίσκονταν  στο «Νίκος Γκούμας», η το Ο.Α.Κ.Α.

Ο  υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδος Δημήτρης Κατοίκος,  που παρουσίασε το τελετουργικό, είχε κάνει πολύ καλή δουλειά. Και έδωσε τον λόγο στον  πρόεδρο του Α.Σ. Διαγόρα Πολυδρόσου (σ.σ. από τις ιστορικότερες ομάδες της Φωκίδας με έτος ίδρυσης το 1959), Ευστάθιο Θάνο, για το..πανηγυρικό της ημέρας: «Είναι τιμή μας, που φιλοξενούμε στο χωριό μας, μια από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας. Μια ομάδα, που ως σήμα της έχει ένα σύμβολο για τον ελληνισμό, τον δικέφαλο αετό του Βυζαντίου, και έχει φίλους σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο τη χώρα μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Θάνος. Και συνέχισε: «Δεν βλέπει κάποιος κάθε ημέρα από κοντά ποδοσφαιρικούς μύθους, όπως οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Ανδρέας Σταματιάδης, Στέλιος Σεραφείδης, Απόστολος Τόσκας, Χρήστο Αρδίζογλου, που έχουν γράψει σελίδες δόξης στο βιβλίο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας. Σήμερα η ΑΕΚ, με την παρουσία των παλαιμάχων της στο γήπεδό μας, τιμάει όλο  το χωριό μας»

Η δράση των συλλόγων και οι τοπικές αρχές

Η σύζυγος του Γιάννη Λιάπη, Αμάντα, παραλαμβάνει από τον Δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο, την τιμητική πλακέτα  εκ μέρους των διοργανωτών
Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ, που δέχτηκε να έλθει στο Πολύδροσο για να παίξουμε για τον συντοπίτη μας Γιάννη και ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα υγείας . Βασικός μας στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Γιάννη. Και σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε με τόση θέρμη σε αυτόν τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα», τόνισε. Και αναφέρθηκε τόσο στην δράση του Διαγόρα (σ.σ. έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές πρωταθλητής στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ Φωκίδος (1992, 1994, 1996 και 2011) ενώ έχει τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής), όσο και σε αυτή των παλαιμάχων.

Κώστας Νεστορίδης και Χρήστος Αρδίζογλου, απολαμβάνουν τους μεζέδες στο μπουφές, που είχαν στήσει οι κυρίες του Πολιτιστικού και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Επταλόφου
Και τέλος, ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο, όσο και τους αντιδημάρχους, Θανάση Βαφιά, Κώστα Γκιώνη, Μαίρη Ανδριοπούλου, Νίκο Μολιώτη και Αλέκο Λιάπη, που τιμούσαν με την παρουσία τους την  εκδήλωση. Ευχαρίστησε τέλος τους χορηγούς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Άνω Αγόριανης-Επταλόφου,  με πρόεδρο τον Στάθη Τούντα , και τους συλλόγους γυναικών και γονέων και κηδεμόνων Επταλόφου, που εκπροσωπήθηκαν από τις κ.κ. Μαίρη Παναγάκου, Ελένη Βελέντζα, Κονδυλία Βελέντζα, Δήμητρα Γαλώνη και την εκ γενετής  ΑΕΚτζού Θεοδώρα Καραχάλιου. Οι κυρίες μάλιστα, είχαν ετοιμάσει τα δωρεάν εδέσματα που υπήρχαν στον μπουφέ ο οποίος ‘στήθηκε’ στο γήπεδο, για τους παρευρισκόμενους θεατές και τους παλαίμαχους της ΑΕΚ. 

Οι τιμητικές πλακέτες και τα αναμνηστικά

Ο Στέλιος Σεραφείδης, κρατάει την πλακέτα που έδωσε στους παλαιμάχους της ΑΕΚ ο πρόεδρος του Α.Σ. Διαγόρας Πολυδρόσου Ευστάθιος Θάνος
Και στη συνέχεια του τελετουργικού, ο Δήμαρχος Δελφών, Θανάση Παναγιωτόπουλο, τίμησε την οικογένεια του Γιάννη Λιάπη, με την πλακέτα να παραλαμβάνει η σύζυγος του Αμάντα και οι γιοί του Δημήτρης και Βασίλης. Ο πρόεδρος του Α.Σ Διαγόρας Πολύδροσου Στάθης Θάνος, έδωσε τιμητική πλακέτα τους παλαίμαχους της ΑΕΚ, που παρέλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Στέλιος Σεραφείδης.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς τους παλαίμαχους, να μας καλούν για να παίξουμε για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Και είναι χαρά μας, που βρισκόμαστε στο όμορφο Πολύδροσο, για να παίξουμε για ένα συντοπίτη σας. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, ανταποκρινόμαστε πάντα σ τέτοιου είδους προσκλήσεις, αφού  ένας από τους σκοπούς  λειτουργίας μας, είναι να παίζουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σας ευχαριστούμε λοιπόν που μας τιμήσατε με το να μας  καλέσατε για να παίξουμε μαζί σας, για τον Γιάννη στον οποίο ευχόμαστε σιδερένιος και γρήγορη επιστροφή στην οικογένειά του» είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης. 

Το δώρο της οικογένειας στις ομάδες

Κώστας Νεστορίδης και Χρήστος Μουτσιανάς, κρατάνε τις μπαλέτες που έδωσε ως δώρο στις συμμετέχοντες ομάδες η οικογένεια του Γιάννη Λιάπη, μέσω των γιών του Δημήτρη και Βασίλη
Και στη συνέχεια η οικογένεια του άτυχου Γιάννη Λάπη, συγκίνησε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους , με το δώρο, που τους έδωσε. Ηταν από κομμάτι κόντρα-πλακέ, που είχε  σχήμα μπαλέτας ζωγράφου, και επάνω του ως ψηφιδωτό φτιαγμένα τα σήματα των ομάδων, αλλά και τη ρήση του Καζαντζάκη «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς, θα νικήσουμε, θα νικηθούμε, πολέμα». Ρήση που ταιριάζει απόλυτα στη ‘μάχη’ που δίνει ο Γιάννης Λιάπης, αλλά και στον σκοπό λειτουργίας των παλαιμάχων. Για την ΑΕΚ, το πρωτότυπο δώρο παρέλαβε από τα χέρια του Δημήτρη Λιάπη ο Κώστας Νεστορίδης, και για τον Διαγόρα από τον Βασίλη Λιάπη, ο αρχηγός τους Χρήστος Μουτσιανάς.

Το λάβαρο στην αντιδήμαρχο  και τα… ημερολόγια


Ο Ευστάθιος Θάνος κρατάει το ημερολόγιο των παλαιμάχων της ΑΕΚ που του  έδωσε ο Απόστολος Τόσκας. Μαζί του και οι Αργύρης Μουλαράς, Χρήστος Μουτσιανάς και Ευστάθιος Καλλιμάνης
Οι γηπεδούχοι όμως τίμησαν δια χειρών του μέλους της διοίκησής τους Ιωάννη Δεληγιάννη και την αντιδήμαρχο Μαίρη Ανδριοπούλου, για τη τεράστια προσφορά που είχε στη δημιουργία της εκδήλωσης.

Ανταλλαγή λαβάρων από τους Γιώργο Βλαντή και Χρήστο Μουτσιανά
Και η κυρία Ανδριοπούλου, συγκινημένη  παρέλαβε το λάβαρο της ομάδος του Διαγόρα, που πλέον θα κοσμεί το Γραφείο της.  Και τέλος οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ από την πλευρά τους έδωσαν το επετειακό τους  ημερολόγιο δια χειρών Άρη Τσαχουρίδη στην οικογένεια, και δια χειρών Απόστολου Τόσκα στους γηπεδούχους. Επίσης, ο Γιώργος Βλαντής, έδωσε το λάβαρο των παλαιμάχων  της ΑΕΚ στους γηπεδούχους που παρέλαβε ο  Χρήστος Μουτσιανάς, ο οποίος έδωσε το αντίστοιχο του Διαγόρα.

Από Κώστα Νεστορίδη το εναρκτήριο λάκτισμα στον αγώνα

Εν μέσω Στέφανου Καλεντέρογλου και Μιχάλη Μπούρα  ο Κώστας Νεστορίδης, με ιδανικό στυλ και σουτ με το… δεξί, δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα
Το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα, πριν τη έναρξη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ρένας Σιμιγδαλά, έδωσε ο Κώστας Νεστορίδης. Και οι άσοι των δύο ομάδων προσέφεραν ωραίο θέαμα στους περίπου 500 θεατές, που βρίσκονταν στις εξέδρες και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αφού είδαν τον αγώνα ως γιορτή και όχι ως ανταγωνισμό. Με γκολ του Πιθρούλη στο 38’ (κεφαλιά ψαράκι σε σέντρα του Τριαντάφυλλου Παντελίδη), προηγήθηκε η ΑΕΚ. Για να ισοφαρίσουν  οι πολύ καλοί γηπεδούχοι, που εκ των κορυφαίων τους είχαν στην άμυνα τον προπονητή τους Στάθη Καλλιμάνη,  στο 56΄ με πλασέ του Ηλία Κοπανάκη. 

Ο 82χρονος Σεραφείδης, έπαιξε ένα ημιχρονο!

Ο Στέλιος Σεραφείδης, που εντυπωσίασε με την απόδοσή του, υπογράφει στη μπλούζα του νεαρού, που θα  την έχει ως… φυλακτό 
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι επεμβάσεις του Στέλιου Σεραφείδη, ο οποίος αγωνίσθηκε 33 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Σιμιγδαλά, δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, για να ακούσει το χειροκρότημα των θεατών. Το άξιζε άλλωστε, αφού επενέβη εντυπωσιακά  στα σουτ των Γιώργου και Εύθυμη Μουτσιανά, αλλά και σε αυτό των Λουκά Κοντογιάννη και Νίκου Ηλιόπουλου. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ μάλιστα, αγωνίστηκε για 14΄ ως κυνηγός στο β΄ ημίχρονο, στη θέση του φιλότιμου Μιχάλη Μπούρα. Και θα εξελισσόταν σε ήρωα του αγώνα στο 60΄ εάν ο 67χρονος Γιώργος Βέλιος, δεν απόκρουε το σουτ, που του έκανε ! Αξιοσημείωτο ακόμη ότι ο Τάκης Σιλιβίστρας, έκανε τον παρθενικό του αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΚ και βοήθησε σημαντικά.

Φάσεις και συνθέσεις

Στις αξιόλογες φάσεις τα σουτ των Καλεντλέρογλου (14΄), Πιθαρούλη (22΄) Στυλιανόπουλου (30΄), Κοπανάκη (42΄) Μπεκιάρη (54΄) Μ. Καλλιμάνη (59΄), που είτε έφυγαν άουτ ή αποκρούστηκαν.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γιώργος Ρήγας, Γιώργος Βαρζακάνος και Στέλιος Καραγιάννης.

Ο Γιώργος Βλαντής σε ενέργειά του, που παρακολουθούν οι απόστολος Τόσκας, Αργύρης Μουλαράς και  Ευθύμιος Μουτσιανάς
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ(Προπονητής Ευθύμιος Καλλιμάνης)Χρήστος Νταλιάνης, Αργύρης Μουλαράς, Λουκάς Κότσιας, Χρήστος Τσάμης, Στάθης Καλλιμάνης, Ιωάννης Κονταξής, Γεώργιος Μουτσιανάς, Χρήστος Μουτσιανάς, Λουκάς Κοστογιάννης, Νίκος Ηλιόπουλος, Ευθύμιος Μουτσιανάς(αρχική ενδεκάδα), Παναγιώτης Βαρκάρης, Ηλίας Καπανάκης, Μάριος Καλλιμάνης, Γιώργος Μπεκιάρης, Γιώργος Ανδρέου, Γιώργος Βέλλιος, Ντίνος Καριώτης, Δήμος Πλατιάς. Με την αποστολή και οι Παναγιώτης και Τάκης Καραχρήστος, Κοσμάς Κόμνας,  Αλέξης Κωστογιάννης, Στέφανος Παπανικολάου και ο «πασπαρτού» Γιάννης Νικολόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ(Προπονητής Μιχάλης Σιμιγδαλάς)Στέλιος Σεραφείδης, Κοσμάς Πεσιρίδης, Μάκης Χατζλης, Δημητρης Ζήσης, Απόστολος Τόσκας, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, Μιχάής Μπούρας, Μιχάλης Πιθαρούλης, Γιώργος Βλαντής, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος(αρχική)Λουκάς Βούλγαρης, Δήμος Πλατιάς, Τάκης Σιλιβίστρας. Με την αποστολή παρόντες και οι Ανδρέας Σταματιάδης, Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Αρης Τσαχουρίδης, Νίκος Σεβαστόλουλος, Λευτέρης Ιστόριος, Γιάννης  Σπυρόπουλος, Χρήστος Αρδίζογλου. Ακόμη, οι Βασίλης Αλεξανδρής, Γιώργος Βούλγαρης, ο εκπρόσωπος του Σ.Φ.ΑΕΚ Λαμίας Κώστας Μαυριδάκης, ο Κώστας Καρυδόπουλος, ο Λεωνίδας Δαδίτσος  και το επίτιμο μέλος των παλαιμάχων Κώστας Μάρκου.

Το γ΄ ημίχρονο στον… «Κυνηγό»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Διαγόρα, ακούει με ενδιαφέρον όσα λέει ο Στέλιος Σεραφείδης, όπως και οι Χρήστος Αρδίζογλου, Παναγιώτης Καραχρήστος, ακούνε με ενδιαφέρον
Το γ΄ ημίχρονο της συνάντησης, παίχτηκε στην ταβέρνα  του Κουτσούλα «Κυνηγός», στην Πλατεία του Πολύδροσου . Εκεί, οι γηπεδούχοι  δεξιώθηκαν τους καλεσμένους μας, με εκλεκτούς μεζέδες και πολύ κρασί.  Μάλιστα, ο  πρόεδρος του Α.Σ. Διαγόρας,  κ. Θάνος,  προσέφερε εκ μέρους των διοργανωτών  στους παλαιμάχους ΑΕΚ ως δώρα, βιβλίο για τη ιστορία της περιοχής, και τοπικά προϊόντα.

Οι Μάλης Χατζής, Κοσμάς Πεσιρίδης, Στέφανος Καλεντέρογλου, έβαλαν στο κέντρο τον Τάκη Σιλιβίστρα, που έκανε πρεμιέρα με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ
Ο Στέλιος Σεραφείδης, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. Έπλεξε το εγκώμιο των διοργανωτών για την  πρωτοβουλία τους να κάνουν αγώνα για τον συνάνθρωπό τους ενώ μίλησε για τη δράση των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Μάλιστα αναφέρθηκε στις απουσίες βασικών παλαιμάχων της ΑΕΚ από τη αποστολή, όπως των Μαύρου, Γεωργιάδη, Μπατίστα,  Καραγκιοζόπουλου, Κοπιτσή, Βλάχου, επειδή  λόγω της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, είχαν πρόβλημα, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν.  Και κατέληξε «Όλοι  ευχόμαστε στον Γιάννη, για τον οποίο έγινε ο αγώνας, να ξεπεράσει αυτό τον Γολγοθά της υγείας που ανεβαίνει εδώ και ένα χρόνο και να είναι σύντομα σιδερένιος κοντά μας και στη οικογένειά του. Και μακάρι να έρθουμε ξανά στο Πολύδροσο για να παίξουμε  και ο Γιάννης να είναι στους θεατές».

Ο γιός του Γιάννης Λιάπη, για τον οποίο έγινε ο αγώνας Δημήτρης, φόρεσε με περηφάνια τη φανέλα που του έδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, και με τη μητέρα του, φωτογραφήθηκαν με τους Γιώργο Βλαντή, Χρήστο Αρδίζογλου, Απόστολο Τόσκα, Γιάννη Σπυρόπουλο, Γιώργο Βούλγαρη
πιλέξαμε για ‘τελευταίο κλικ’ στο ρεπορτάζ μας,  την φωτογραφία που έβγαλαν οι δύο ομάδες, με τα παιδιά, που αποτελούν ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Διαγόρα, και τους γιούς του Γιάννη Λιάπη, Δημητρη και Βασίλη. Άλλωστε, τα παιδιά είναι το μέλλον \ και η ελπίδα μας, για ένα κόσμο καλύτερο

http://www.flogasport.net/2016/10/giorti-sto-polydroso-parnasou-kumurtzis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου