Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ανοιχτή και φιλική πρόσκληση για την δημιουργία ύμνου του "ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ". Απευθύνεται στους λογοτέχνες - ποιητές της Σουβάλας αλλά και στους φίλους της, στους ντόπιους "λαικούς" ποιητές αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Μέσω  του  ιστότοπού μας , ο  Α.Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ απευθύνει ανοιχτή αλλά  και  φιλική πρόσκληση για  την  δημιουργία ύμνου της ομάδας μας. Η πρόσκληση αφορά τους ......
 Σουβαλιώτες  λογοτέχνες - ποιητές  αλλά  και τους φίλους  του  χωριού μας, τους ντόπιους "λαικούς " ποιητές  , αλλά  και  κάθε  ενδιαφερόμενο.
Τα  ποιήματα  θα  στέλνονται  στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση  του blog
 polydrosos.parnassos@gmail.com

Αυτά  θα  δημοσιεύονται κάθε φορά σε ξεχωριστή ανάρτηση   και  αφού συγκεντρωθούν όλα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία  που  θα  ορισθεί και θα  γνωστοποιηθεί με άλλη ανακοίνωση, θα αξιολογηθούν από επιτροπή γνωστών  λογοτεχνών και φίλων της Πολυδρόσου  με  σκοπό την επιλογή  του  καλύτερου.

Θα ακολουθήσει η μουσική επένδυση του ύμνου από Σουβαλιώτες μουσικούς και  θα  καθιερωθεί πλέον σαν ο ύμνος  της  ομάδας.

3 σχόλια:

  1. ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΙΗΤΕΣ- ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ..ΠΟΙΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (ΠΑΛΙΟΣ ΑΤΥΠΟΣ ΥΜΝΟΣ ΟΠΑΔΩΝ): ω διαγορα θρυλικε της σβαλας το καμαρι! πρωτοι στα πρωταθληματα το λενε και οι γλαροι! με τζαναβελη επιθεση και καλλιμανη κεντρο! πρωτοι στα πρωταθληματα πρωτοι και στο μπ......ο! ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΜΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΔΟΣ..
    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΑΡΛΑΚΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή