Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας : Σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης,

Απολογισμός

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10/10) πραγματοποίησε σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης,....

  1. την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 12:00, μέλη  και θεραπευτές της ΕΚΨ&ΨΥ επισκέφθηκαν καταστήματα του κέντρου της πόλης της Άμφισσας με στόχο την ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της ψυχικής ασθένειας, των τρόπων πρόληψης και καταπολέμησης του στίγματος που τη συνοδεύει.
  2. τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, ώρα 19:30, σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας και τον Αθλητικό Σύλλογο «Μάκαρος» Άμφισσας, διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ προς τιμήν της Π.Η. Ψυχικής Υγείας, στο Κλειστό Γήπεδο Άμφισσας «Χρ. Καμπεράκης».


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καταστηματάρχες, αλλά και φορείς , οι οποίοι μας υποδέχθηκαν θερμά και δέχτηκαν να μοιραστούν μαζί μας τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους.
 Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τα Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Μάκαρος» Άμφισσας και Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας, τις ομάδες εφήβων που συμμετείχαν και ειδικότερα τους προπονητές τους Νικόλαο Παπούλια και Χρήστο Μωραΐτη για την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση του φιλικού αθλητικού αγώνα μπάσκετ. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Στέργιο Φαρόπουλο για την άμεση ανταπόκριση και τη συμβολή του στον αγώνα στη θέση του διαιτητή. Ευελπιστούμε στη συνέχιση της άρτιας συνεργασίας μας.
Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης που υλοποιεί το δίκτυο Mental Health Europe (www.mhe-sme.org/) με τίτλο «‘Ο Καθένας από Εμάς’ είναι μέρος της λύσης. Ας δώσουμε μαζί τέλος στο στίγμα για την ψυχική υγεία» (www.eachofus.eu/ www.ekpse.gr) με στόχο την καταπολέμηση του στίγματος και των διακρίσεων στην ψυχική υγεία. Η καμπάνια επιδιώκει να δείξει ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας είναι πιο κοινά απ’ όσο νομίζουμε και ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει να τερματιστεί το στίγμα και οι διακρίσεις σε βάρος ατόμων που έρχονται αντιμέτωπα με ψυχοκοινωνικά ζητήματα.
Πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr & https://www.facebook.com/ekpse/












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου