Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα.....

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! Στον πάγκο του "Πολυδροσοπαρνασσού" μερικές έξυπνες και καλοφκιαγμένες "Ειδήσεις" για πολλά -πολλά γέλια μέχρι...δακρύων , αλλά και κάποιες άλλες ευχάριστες!!

O Ορέστης  Τσάρκος  προσφέρει  ευχάριστες  ειδήσεις , βίντεο για πολύ γέλιο , σόκιν ανέκδοτα  και ανάμεσα σε όλα αυτά ωραίες αλλά  και  έξυπνες εικόνες , γελοιογραφίες κ.λ.π. 

* ΟΥΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ . ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.....ΕΙΚΟΝΕΣ 

*ΧΟΝΤΡΗ ΤΡΩΕΙ  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ!!!! ΔΕΙΤΕ

*Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ Ο ....ΖΑΧΑΡΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ

*ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ . ΒΙΝΤΕΟ

*ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.. ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ!!!ΓΕΛΙΟ -ΓΕΛΙΟ. ΒΙΝΤΕΟ.

*ΜΕΛΙΣΣΕΣ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ

* ΥΠΕΡΟΧΟ !!!ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. 

*ΤΟ ΣΟΚΙΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΚΑΙ  ΤΟ ...ΟΡΓΑΝΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.

*ΚΑΙ  ΑΝΑΜΕΣΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ  ΠΟΛΛΕΣ  ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!.... 

ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ  ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!!!!

Ουρές τη νύχτα στην Κηφισίας για... εγγραφή σε γυμναστήριο! 

Φέτος το θέαμα δεν ήταν πρωτόγνωρο. Ηταν, όμως, και πάλι εντυπωσιακό.
Και βασικά εξακολουθεί να είναι αφού ακόμη και σήμερα σχηματίζονται ουρές στην Κηφισίας (και όχι μόνο, καθώς σχηματίστηκαν ουρές και έξω από άλλα παραρτήματα), έξω από το γυμναστήριο Yava.
Ολα αυτά για τις προσφορές που έχει αυτές τις ημέρες το γνωστό γυμναστήριο με ετήσιες συνδρομές που ξεκινούν από 48 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 99 ευρώ.
Οι τεράστιες ουρές τη νύχτα σχηματίστηκαν για τον απλούστατο λόγο ότι μπορούσε κανείς να γραφτεί με 48 ευρώ για ένα χρόνο και με 89 ευρώ για δύο χρόνια. Ωστόσο, οι συνδρομές αυτές γίνονταν δεκτές από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 7 το πρωί!





******************




******************

27χρονη τρώει μέχρι να μείνει ακίνητη…!


Η 27χρονη Monica Riley ποζάρει σε ιστοσελίδες για παχουλές όμορφες γυναίκες και αποκαλύπτει ότι θέλει να συνεχίσει να παίρνει κιλά μέχρι να μην μπορεί να κουνηθεί.


Έχοντας ως στόχο να γίνει η παχύτερη γυναίκα του κόσμου, η νεαρή τρώει όλη την ημέρα μεγάλη ποσότητα φαγητού μαγειρεμένου από τον αφοσιωμένο σύντροφό της. Ο 25χρονος περνάει όλη την ημέρα μαγειρεύοντας για την υπέρβαρη φίλη του, δίνοντάς της το φαγητό μέσω ενός χωνιού ώστε να μην πεινάει ποτέ.


Η 27χρονη καταναλώνει πάνω από 8.000 θερμίδες την ημέρα και χρειάζεται ήδη τη βοήθεια του συντρόφου της για να πλυθεί και να κινηθεί.

«Το σχέδιό μου είναι να φτάσω τα 450 κιλά και να μείνω ακίνητη. Θα ήθελα να αισθάνομαι σαν μια βασίλισσα, επειδή ο σύντροφός μου θα ήθελε να με φροντίζει και είναι και εκείνος ενθουσιασμένος με αυτό. Είναι μια σεξουαλική φαντασίωση για εμάς και μιλάμε πολύ γι’ αυτό. Ήδη με βοηθάει να μετακινηθώ από τον καναπέ και να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Αν ξαπλώσω μετά από ένα μεγάλο γεύμα με βοηθάει να κυλήσω γιατί είναι πολύ δύσκολο για μένα», αποκαλύπτει η ίδια.


Η 27χρονη είχε πάντα πολλά περιττά κιλά αλλά «αγκάλιασε» το σώμα της και το αποδέχτηκε περίπου πριν από δύο χρόνια. Από τότε όσο πάχαινε τόσο πιο σέξι αισθανόταν. Σε μια τυπική μέρα θα φάει μεταξύ άλλων μπισκότα, έξι λουκάνικα σε ένα ψωμάκι, ένα μεγάλο μπολ με δημητριακά, τέσσερα μεγάλα σάντουιτς με κοτόπουλο, τέσσερα τσίζμπεργκερ, μεγάλες πατάτες τηγανιτές, 30 κοτομπουκιές, μακαρόνια με τυρί και παγωτό.


Ο σύντροφός της παραδέχεται ότι τον ευχαριστεί αυτό που κάνει αλλά αν κάποια στιγμή η ίδια αποφασίσει να χάσει βάρος θα τη βοηθήσει. Το ζευγάρι μάλιστα σχεδιάζει στο μέλλον να αποκτήσει παιδί και να προσλάβει μια νταντά για να το προσέχει. Αυτή που αντιδρά έντονα σε όλα αυτά είναι η μητέρα της που της τονίζει συνεχώς ότι αυτό που κάνει μπορεί να τη σκοτώσει.


******************


                     Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ Ο ...ΖΑΧΑΡΙΑΣ!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.



******************

Αγριογούρουνο βγήκε μέσα από την θάλασσα και κυνηγούσε τους λουόμενους στην παραλία


 Σε αυτό το viral βίντεο θα δείτε την απίστευτη στιγμή που ένα αγριογούρουνο ξεπετάχθηκε μέσα από μια θάλασσα της Πολωνίας. Όπως θα δείτε και εσείς, οι τουρίστες τρομοκρατήθηκαν από το απίθανο γεγονός, καθώς άρχισε να τρέχει σαν τρελό, κυνηγώντας τους λουόμενους!



******************



******************

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Η πιο επική τούμπα σε γάμο -Ο γαμπρός «γκρέμισε» τη νύφη


Λίγο το νυφικό, λίγο και τα ψηλοτάκουνα, λίγο το κέφι και δεν θέλει πολύ για να σωριαστεί μία νύφη στο πάτωμα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη γυναίκα το βρήκε από εκεί που δεν το περίμενε.
Οι νεόνυμφοι ετοιμάζονταν να ανοίξουν το χορό στο γαμήλιο afterparty, με την νύφη να ανεβαίνει στην πίστα κάνοντας εκπληκτικές φιγούρες.
Ωστόσο, ο γαμπρός θέλησε να δείξει το ταλέντο του στα ακροβατικά και έτσι ο χορός δεν κράτησε πολύ. Ο γαμπρός, λοιπόν, έκανε μία εκπληκτική κωλοτούμπα, χωρίς όμως να μετριάσει την απόσταση με αποτέλεσμα να προσγειωθεί πάνω στην νύφη.
Η νύφη σωριάστηκε στο πάτωμα, ενώ όταν προσπάθησαν να την σηκώσουν εκείνη έχασε και πάλι τον έλεγχο και ξαναέπεσε. Μπορεί να ήταν μία κακή στιγμή, αλλά πολλοί άνθρωποι ξεκαρδίστηκαν!



******************





******************

Απίστευτο περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Μέλισσες εισέβαλαν στο γήπεδο και διέκοψαν το παιχνίδι


 Μόλις δέκα λεπτά διήρκησε το ματς ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Αούκας Κίτο, στο Εκουαδόρ, καθώς παίκτες, διαιτητές και οπαδοί δέχθηκαν επίθεση από ένα σμήνος μελισσών.
Ως αποτέλεσμα, ο άρχων της συνάντησης αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα, ενώ  οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρίσκονταν στις εξέδρες έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από την επίθεση των εντόμων. 

******************



******************

Τα πολύχρωμα βράχια της Κίνας: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία και αξιοθέατα του κόσμου (φωτό)


Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία και αξιοθέατα του κόσμου, ενώ έχει ψηφιστεί από τους Κινέζους ως ένα από τα θαύματα της φύσης της χώρας τους. Ο λόγος για το Εθνικό Γεωλογικό Πάρκο Zhangye Danxia  που είναι επίσης γνωστό και ως Zhangye Danxia (Landform). Βρίσκεται κοντά στην πόλη Zhangye στην Κίνα στη βορειοδυτική επαρχία Gansu και Καλύπτει μια έκταση 510 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το συγκεκριμένο Πάρκο είναι γνωστό για τα πολύχρωμα πετρώματα του, τα βράχια που μοιάζουν με... ουράνιο τόξο.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες... 








******************




******************

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚΙΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΝΗΤΗ......


Μια γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό. Ανοίγει τη πόρτα μπαίνει μέσα... Η κόρη της παίζει με έναν δονητή...
- Τι κανείς εκεί κορίτσι μου; ρωταει σοκαρισμένη.
- Μαμά σε παρακαλώ, απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναικά και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω!
Την επόμενη μέρα καθώς μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας ακούει τον ίδιο θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης του. Χωρίς να ξέρει, μπαίνει κι αυτός μέσα στο δωμάτιο και τσακώνει τη κόρη του με τον δονητή... Σοκαρισμένος κι αυτός ρωτάει τι κάνει.
- Μπαμπά σε παρακαλώ, απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναικά και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω!
Μερικές μέρες αργότερα η γυναικά επιστρέφει από τα ψώνια. Καθώς μπαίνει μέσα στο σπίτι ακούει το ίδιο ηλεκτρικό βουητό, πιο δυνατό από ποτέ, να έρχεται από το καθιστικό.
Τρέχει στο καθιστικό και βλέπει τον άντρα της να κάθεται μπροστά στη τηλεόραση με τη μπύρα στο χέρι και διπλά στον καναπέ ο δονητής να πάλλεται πέρα-δώθε σα τρελός...
- Μα, τι κανείς εκεί; ρωτάει
- Τι θες μωρέ; απαντά ο σύζυγος. Βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ με τον γαμπρό μου!

Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου