Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Κάλεσμα σε διαμαρτυρία για το Α.Τ. Γραβιάς.


Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όλου του Δήμου Δελφών να προσέλθουν μαζικά προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε και να αξιώσουμε τη μη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς.
......

Στο Χάνι της Γραβιάς την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11 το πρωί, όλοι μαζί δηλώνουμε την αγανάκτηση και την κατηγορηματική μας αντίθεση στη δραματική υποβάθμιση της αστυνόμευσης στην περιοχή μας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

6 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΑ Η ΝΟΜΙΜΑ (ΣΥΝΗΘΩΣ)...ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΡΙΝ....
    ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ.. .ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΗΜΕΛΛΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ???
    ........ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ .... ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΒΟΣΚΟΙ,ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ,ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ,ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ -ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ-.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ?,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ?ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΕΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ? ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ? ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ?
    ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ,ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ? ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΦΚΙΑΧΝΕ? ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ? ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΤΑΝ? ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ ? ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕ ? ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΒΕ ? ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕ ? ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ? ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ? ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια δυσπρόσιτη περιοχή πέρασμα με 5 βουνα κυκλικά που ευνοούν την παρανομία, εύκολη πρόσβαση και διαφυγή των παρανόμων με κάθε μέσο μεταφοράς πλην αεροπλάνου-οχι ελικοπτέρου- δεν καταργείς με καμμιά κυβέρνηση ένα κομβικό αστυνομικό τμήμα.
    Απεναντίας ως στρατηγικό οδικό πέρασμα προσφέρεται για ενέδρα των παρανόμων-ενισχύεις το Τμήμα και για ψυχολογικούς λόγους και τονωσης του ηθικού των γερόντων κατοίκων το διατηρείς πάση θυσία και το ενδυναμώνεις.{Λιγότερο απο το 1% να αποσπάσεις απο την φύλαξη Υψηλών προσώπων βρίοσκεις άνετα το προσωπικό αν θέλεις κλίμακες οικονομίας, αναδιάρθρωση και ενίσχυση αστυνομικών υπηρεσιών???.
    Οσον αφωρά τους παρανομούντες μετανάστες κανείς δεν αμφισβητεί την προσφορά τους στην περιοχή σε δύσκολες δουλιές,αρκεί αυτοί να εκτιμούν το ψωμί που τρώνε απο τους ντόπιους και δεν παρανομούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΟΡΘΑ ΟΜΙΛΕΙΣ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΚΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή