Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ειδικός φρουρός σκότωσε γείτονα του γιατί είχε δυνατά την μουσική

Τραγική κατάληξη είχε σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα ο καυγάς ανάμεσα σε ειδικό φρουρό και 33χρονο γείτονά του, ομογενή από το Καζακστάν, με αφορμή τη δυνατή μουσική....

Ο 30χρονος αστυνομικός ενοχλήθηκε από την δυνατή μουσική κι έκανε παρατηρήσεις στον γείτονά του. Η λογομαχία κατέληξε σε άγριο καυγά και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. 
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ειδικός φρουρός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε τον 33χρονο ομογενή, ο οποίος έπεσε νεκρός. Άγνωστο παραμένει εάν ο αστυνομικός πήγε να κάνει παράπονα έχοντας το όπλο μαζί του ή το πήρε αργότερα μετά τον καυγά. 
Ο αστυνομικός, που υποστηρίζει ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε κατα τη συμπλοκή με τον ομογενή.
Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και ο ειδικός φρουρός ειδοποίησε τις Αρχές για να παρέμβουν ώστε ο 33χρονος  να χαμηλώσει τη μουσική. Σήμερα, ωστόσο, η λογομαχία τους είχε τραγική κατάληξη.
antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου