Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η έναρξη προετοιμασίας


 Ύστερα από δύο χρόνια και πλέον αδράνειας του συλλόγου Α.Σ. Διαγόρα Πολυδρόσου, πραγματοποιήθηκε   στις 28-8-2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00  η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 για την Α’ Φωκίδας......

Σύσσωμο ήταν το Δ.Σ. του συλλόγου και  μεγάλη η προσέλευση  ποδοσφαιριστών κ  νέων, καθώς και πλήθος κόσμου που ήρθε να δει το ξεκίνημα της ομάδας μας.
To Δ.Σ. του συλλόγου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και κάθε προσωπική και συλλογική   επιτυχία τόσο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον προπονητή της ομάδας Στάθη Καλλιμάνη που τον ευχαρίστησε για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από 10 χρόνια .
Επισημάνθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι αν και ερασιτέχνες, η συμπεριφορά τους και η οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα θα είναι βασισμένη σε  επαγγελματικά  πρότυπα  σε όλους τους τομείς..
Ενθαρρυντικό και ευχάριστο γεγονός αποτέλεσε επίσης η προσέλευση νέων παιδιών από την περιοχή που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα  καθώς και μικρότερων παιδιών σε ηλικία που θέλουν να ενταχθούν στις ακαδημίες που πιλοτικά ο σύλλογος σκοπεύει  να ξεκινήσει.
Επίσης το Δ.Σ του συλλόγου  ευχαρίστησε την Αντ/ρχο Δελφών κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου,  κ τον Πρόεδρο της Τοπ. Κοινότητας Πολυδρόσου Κο Μουλαρά Αργύρη  που παρευρέθησαν στην έναρξη της προετοιμασίας καθώς και όλους όσους έχουν βοηθήσει τον σύλλογο έως τώρα ,είτε με την μορφή χορηγίας είτε με οικονομική ενίσχυση , είτε με αγορά εισιτήριων διαρκείας ,είτε με την βοήθεια τους σε διάφορες εργασίες κυρίως του γηπέδου.
Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν  την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού  Στάθη Καλλιμάνη  ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παίχτες τους  ευχήθηκε, υγεία και δύναμη και τονίζοντας τους  ότι όλοι μαζί κάνουμε μια νέα αρχή  ξεκινώντας  από το μηδέν.
Σκοπός μας είναι να γίνουμε μία οικογένεια που τα προβλήματά μας θα λύνονται εντός του γηπέδου, θα επικρατεί πειθαρχεία – αξιοκρατία - ισονομία και υπομονή σε όλα τα επίπεδα .
Έτσι μπορούμε να βρούμε την χημεία της ομάδας μας και να βάλουμε τις βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσουμε στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας πάντα σε συνεργασία με τα γύρω χωριά.
Το ρόστερ της ομάδας θα ολοκληρωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα .
Σας γνωρίζουμε και τρεις μεταγραφές και τους καλωσορίζουμε
1.Σκοτίδας Αθανάσιος του Γεωργίου μεσοεπιθετικός από τον Αμβρυσσέα Διστόμου .
2.Κονταξής Αργύρης   του Ιωάννη αμυντικός από Α.Σ.Κηφισσός.
3.Νάστος Αλέξανδρος του Σωτήρη μεσοεπιθετικός από τον Α.Σ.Κηφισσός.
Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του γηπέδου κάθε απόγευμα και ώρα 18.00.

                                           Το Δ/Σ του Α.Σ .Διαγόρα  Πολυδρόσου






1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ? ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή