Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες, ακόμη και χαλάζι στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο μέχρι έξι μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βορειοδυτικά......

 

Μακεδονία - Θράκη

Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. 

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Από αργά το βράδυ στην Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.  

Οι άνεμοι πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος

Στη Θεσσαλία θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.  

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από αργά τη νύχτα στα βόρεια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 
24 έως 35 βαθμούς κελσίου. 

Αττική 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. 

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από αργά το βράδυ βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου