Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Παράταση λειτουργίας ωραρίου μουσικής–μουσικών οργάνων στα καταστήματα της Κοινότητάς Πολυδρόσου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 
Από το πρακτικό της 10ης/03.08.2016 έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δελφών
 ΘΕΜΑ 1ο : «Λήψη απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για την παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων στην Τ.Κ. Πολυδρόσου της Δ.Ε. Παρνασσού του Δήμου Δελφών».......

 Στην Άμφισσα σήμερα, στις 03.08.2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:15 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Δελφών (πλατεία Κεχαγιά), συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου μετά από την με αριθμ. πρωτ. 18736/03.08.2016 πρόσκληση του Προέδρου της, κ. Νεκτάριου Μίχου, που επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη σύμφωνα με το άρθρο 75 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/07.06.2010). Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο εννέα (09) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω έξι (06) μέλη: 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                                              ΑΠΟΝΤΕΣ 
1. Νεκτάριος Μίχος, Πρόεδρος 
                                                                         1. Ανδρεοπούλου Μαρία, Μέλος 
2. Αναγνωστόπουλος Λουκάς, Μέλος 
                                                                         2. Κορδάς Αργύρης, Μέλος 
3. Μάνιος Ασημάκης, Μέλος 
                                                                         3. Σεγδίτσα-Πονήρη Χρυσούλα, Μέλος 
4. Τσονάκας Αθανάσιος, Μέλος 
5. Κουμπλή-Λέγκα Ελένη, Μέλος 
6. Καραγιάννης Βασίλειος, Μέλος 
Επίσης παραβρέθηκε και η Αναστασία Δ. Παπαδήμα μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Δελφών για την τήρηση των πρακτικών. 
Ο Πρόεδρος πριν την έναρξη της συζήτησης του θέματος είπε:
 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν3852/2010 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μπορεί να συνεδριάσει σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, η πρόσκληση αυτή μπορεί να επιδοθεί ή γνωστοποιηθεί την ημέρα της συνεδρίασης. Στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα. Πριν από τη συζήτηση η επιτροπή αποφαίνεται για το κατεπείγον των θεμάτων. 
Η συνεδρίαση είναι έκτακτη διότι υπάρχουν άμεσα και επιτακτικά ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στα πλαίσια των υγειονομικών και κανονιστικών αποφάσεων στην Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου και συγκεκριμένα σε ότι αφορά την λειτουργία τους πέραν του ισχύοντος ωραρίου. Ελλείψει σχετικής κανονιστικής απόφασης υπάρχει κίνδυνος διακοπής λειτουργίας  τους εν’ μέσω τουριστικής περιόδου, όταν αυτά υπερβαίνουν το ωράριο λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων και αυτό βεβαιώνεται ως παράβαση από τα αρμόδια όργανα. 
Η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω 

                                   Αποφασίζει ομόφωνα
 Κρίνει το θέμα ως κατεπείγον. 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Νεκτάριος Μίχος εισηγούμενος το θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής:
 1.Το άρθρο 73 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/07.06.2010). 2. Την 31η και με αριθμ. πρωτ. 18415/29-07-2016, εισήγηση του Αντιδημάρχου Δελφών, κατά τόπο αρμοδίου για την Δ.Ε. Παρνασσού, κ. Νικολάου Μολιώτη που έχει ως εξής: «............. Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η
 ΘΕΜΑ:
 Λήψη απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για την παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων στην Τ.Κ. Πολυδρόσου της Δ.Ε. Παρνασσού του Δήμου Δελφών 
Μετά από αιτήματα επαγγελματιών που διαθέτουν για τα καταστήματά τους άδειες λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων για παράταση του ωραρίου, ζητήσαμε τη γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου, το οποίο έλαβε την ακόλουθη απόφαση: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 
Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α 
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 7/2016 
Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Αριθμός Απόφασης 19/2016 
ΘΕΜΑ: 1: Γνωμοδότηση για παράταση λειτουργίας ωραρίου μουσικής–μουσικών οργάνων στα καταστήματα της Κοινότητάς μας
 Στην Πολύδροσο και στην αίθουσα συνεδριάσεως της Δ.Ε.Παρνασσού σήμερα την 27ην του μηνός Ιουλίου του έτους 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00μ.μ, ύστερα από την με αριθμό 7/22-07-2016 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου που επιδόθηκε σε κάθε ένα μέλος του Συμβουλίου χωριστά, σύμφωνα με της διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87/7-6-2010) και δημοσιοποιήθηκε με ανάρτησή της στον πίνακα ανακοινώσεων της Κοινότητας Πολυδρόσου και της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού, συνήλθαν σε Δημόσια Συνεδρίαση τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο ανωτέρω θέμα ημερήσιας διάταξης. 
Από το σύνολο των τριών (3) Συμβούλων παραβρέθηκαν: ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                     ΑΠΟΝΤΕΣ 
Μουλαράς Αργύρης 
Μπέκα Λαμπρινή 
 Αδαμάκος Αθανάσιος 
Επομένως διαπιστώνεται νόμιμη απαρτία και ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης.
 Για την τήρηση των πρακτικών παρίστατο ο Δημοτικός Υπάλληλος κ Καλλιμάνης Ευστάθιος 
Παραβρέθηκαν από τους προσκληθέντες:
 ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού κ. Μολιώτης Νικόλαος 
Κατόπιν ο Πρόεδρος, ως εισηγητής του θέματος, είπε:
 Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Παρνασσού μας διαβίβασε το αριθμ. Δ.Υ/21-7-2016 έγγραφό του προκειμένου να γνωμοδοτήσουμε σχετικά με την παράταση λειτουργίας ωραρίου μουσικής -μουσικών οργάνων στους επιχειρηματίες και τα καταστήματα που θα το ζητήσουν και θα διαθέτουν άδεια λειτουργίας μουσικής –μουσικών οργάνων, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν η αριθμ.3/1996 Αστυνομική διάταξη και οι διατάξεις του άρθρου 79 του Ν.3463/2000 (ΚΔΚ),λαμβάνοντας υπόψη τις χρήσεις γής, τις ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες και την προστασία των κατοίκων από την ηχορύπανση ,συγκεκριμένα: 
1. Για καταστήματα που λειτουργούν σε κλειστό χώρο: Παράταση από ώρα 23.00 μμ μέχρι ώρα 03.00πμ. 
2. Για καταστήματα που λειτουργούν σε ανοιχτό χώρο: Παράταση από ώρα 22.00μμ μέχρι ώρα 2.00π.μ.
 Ύστερα από διερεύνηση που κάναμε καθώς και συζητήσεις με επαγγελματίες καθώς και πολίτες θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει εφαρμογή των νόμιμων διατάξεων και να ακολουθούν το παραπάνω πρόγραμμα πάντα μέσα στα πλαίσια των αστυνομικών διατάξεων για την ηχορύπανση κλπ. 
Η κ.Μπέκα Λαμπρινή και ο κ. Αδαμάκος Αθανάσιος συμφωνούν με την πρόταση του Προέδρου. 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 
Γνωμοδοτεί να γίνει εφαρμογή των νόμιμων διατάξεων και να ακολουθούν τα καταστήματα της Κοινότητας Πολυδρόσου, το παρακάτω πρόγραμμα πάντα μέσα στα πλαίσια των αστυνομικών διατάξεων για την ηχορύπανση κλπ. 
1.Για καταστήματα που λειτουργούν σε κλειστό χώρο : Παράταση από ώρα 23.00 μμ μέχρι ώρα 03.00πμ. 
2.Για καταστήματα που λειτουργούν σε ανοιχτό χώρο : Παράταση από ώρα 22.00μμ μέχρι ώρα 2.00π.μ. 
Να ενημερωθεί η επιτροπή ποιότητας Ζωής καθώς και η Αστυνομία. 
Αφού συντάχθηκε και αναγνώστηκε το παρόν πρακτικό υπογράφεται ως ακολούθως: 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ 
Ακριβές απόσπασμα Πολύδροσος 27-7-2016
 Ο Πρόεδρος 
Μουλαράς Αργύρης --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Λαβόντες υπόψη: 
α) τη με αριθμό 3/1996 Αστυνομική Διάταξη και τις διατάξεις του άρθρου 79 του Ν. 3463/2000 (ΚΔΚ),
 β) τη με αριθμό 7/19/27.7.2016 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, 
γ) τις χρήσεις γης, τις τοπικές συνθήκες και την προστασία των κατοίκων από την ηχορύπανση, Εισηγούμαστε
 1. Την παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στα πλαίσια των υγειονομικών και κανονιστικών αποφάσεων στην Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου: 
  Για τα καταστήματα που λειτουργούν σε κλειστό χώρο, μέχρι ώρα 03.00 π.μ. 
 Για τα καταστήματα που λειτουργούν σε ανοιχτό χώρο, μέχρι ώρα 2.00 π.μ. 
2. Τα ανωτέρω θα ισχύσουν μέχρι τη λήξη της παρούσας Δημοτικής Αρχής, με την προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων, σύμφωνα με την αριθ. 3/1996 Αστυνομική Διάταξη. 
3. Υπεύθυνο Τμήμα για τη χορήγηση αδειών είναι το Αυτοτελές Τμήμα Εμπορίου, Καταστημάτων και Επιχειρήσεων του Δήμου Δελφών, προς το οποίο κοινοποιείται η παρούσα. 
Ο Αντιδήμαρχος 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ ...................»
 Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω:
 Αποφασίζει ομόφωνα
 1. Την παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στα πλαίσια των υγειονομικών και κανονιστικών αποφάσεων στην Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου: 
 Για τα καταστήματα που λειτουργούν σε κλειστό χώρο, μέχρι ώρα 03.00 π.μ. 
 Για τα καταστήματα που λειτουργούν σε ανοιχτό χώρο, μέχρι ώρα 2.00 π.μ. 
2. Η παρούσα απόφαση ισχύει από 27-7-2016 ημέρα λήψης της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου και έως την λήξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής, με την προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων, σύμφωνα με την αριθ. 3/1996 Αστυνομική Διάταξη. 
3. Υπεύθυνο Τμήμα για τη χορήγηση αδειών είναι το Αυτοτελές Τμήμα Εμπορίου, Καταστημάτων και Επιχειρήσεων του Δήμου Δελφών, προς το οποίο κοινοποιείται η παρούσα.
 Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 52/03.08.2016. Αφού αναγνώστηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως ακολούθως.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 ΤΑ ΜΕΛΗ 
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 
ΑΘ. ΜΙΧΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

17 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!! ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ !!! ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!! ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ !!! ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DETE ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ . ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ? Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΗΞΕΙ.Α ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εσύ βρούτε πρόεδρε (Αργύρη)???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στους αρχοντες!! Δεν θα προλαβαινουμε να εξυπηρετουμε τους τουριστες τωρα με την παραταση του ωραριου! Βρε δεν ντρεπομαστε λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΑΜΑΚΟ .ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΣΙΚΑ. Μ Α Υ Ρ Α Χ Α Λ Ι Α.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΗΡΑΝΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ,Ο ΑΔΑΜΑΚΟΣ Η ΜΠΕΚΑ Ο ΜΟΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΙΩΤΗΣ.ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 4ΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΘΑΡΑ ΒΓΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΞΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΠΑΤΑ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΠΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΓΙΑ ΗΣΥΧΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΟΥΙΣΚΙΑ , ΓΙΑ... ΤΣΙΓΑΡΑ,, ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ, ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΧΗ ...
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ" TOY ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ...
    ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ...

    " A "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΣΕΡΝΟΥΝ 4 - 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΕΣΕΜΙΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΚΛΑΡΊΝΑ ΤΑ ΚΛΑΡΊΝΑ
    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΤΑ Α..ΝΤΙΔΙΑ
    ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΎΚΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΣΤΆ
    ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ
    ΝΑ ΜΑΣ ΖΉΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΆ
    ΤΗΣ ΜΑΦΊΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ.ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο 2.32 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΡΕ ΑΡΓΥΡΗ ΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ,ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Χ Τ Ο Ι...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!!!! ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΑΙΝΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΟΥΡΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΣΘΕ ΤΗΝ ΖΒΑΛΑ.
    ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ,ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΙΟΥΛΑ ΣΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΖΒΑΛΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.......ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΟΦΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΡΕΧΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ, ΑΝΟΙΧΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ, ΞΑΔΕΡΦΙΑ, ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΡΕ ΓΜΤ ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΤΑ "ΚΦΑ" ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριοι διακρινω απ οσα γραφεται οτι ολοι κοιτατε την παρτη σας και στην ουσια κανενας δεν ενδιαφερετε πραγματικα για το χωριο μας!λυπαμαι π το λεω!!!καλα εκαναν και πηγαν οι κυριοι Που κατακρινεται. Οι καφετεριες τ χωριου δυστυχως η ευτυχως ειναι πολος ελξης για να ερθουν απο αλλα χωρια.επισης απ αυτες τις καφετεριες ζουνε δυο οικογενειες και πολλα παιδια του χωριου μας οπου και εργαζονται.αυτοι οι ανθρωποι εχουν επενδυση γιατι αγαπουν τον τοπο μας .Συμφωνω στο να παρθουν καποια μετρα διαφωνω στον τοπο προσεγγισης του θεματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή