Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Επίσημη αναγνώριση του "ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ",

Κατατέθηκε σήμερα από το προσωρινό Δ.Σ. του "ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ" προς την Ε.Π.Σ. Φωκίδας πλήρης φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την επίσημη αναγνώριση του σωματείου, μετά και από την αναγνώρισή του από το Πρωτοδικείο Άμφισσας στις 4 Αυγούστου 2016.....

Ο φάκελος αυτός, αφού εγκρίθηκε σχετικά από την Ε.Π.Σ. Φωκίδας, θα αποσταλεί από την Ένωση μας αύριο το πρωί προς την Ε.Π.Ο. ώστε το σωματείο να εγγραφεί και τυπικά στα μητρώα της Ε.Π.Ο.. Τον φάκελο κατέθεσαν εκ μέρους του προσωρινού Δ.Σ. ο Πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Τσίγκας κι ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Ιωάννου.
Σύντομα και σε χρόνο κατάλληλο θα συγκληθεί η ιδρυτική Γενική Συνέλευση των μελών του "ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ", από την οποία θα προκύψει με επίσημο τρόπο η σύνθεση και η διάρθρωση του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου της νέας εποχής για το Φωκικό.
Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι ενέργειες στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με υπόδειξη του Τεχνικού της ομάδας, Αχιλλέα Μανέτα, και σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης με τα σωματεία της περιοχής το προσωρινό Δ.Σ. έχει έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία με σειρά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι σε θέση να σηκώσουν το βάρος της πρωταγωνιστικής πορείας που φιλοδοξεί να διαγράψει ο Φωκικός τη φετινή χρονιά και οι οποίοι θα ανακοινωθούν προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας με την υπογραφή των δελτίων τους.
Τέλος, σε πλήρη παράλληλη εξέλιξη είναι και οι διαδικασίες για την ηθική και υλική στήριξη του συλλόγου.
Για το προσωρινό Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Ηλίας Τσίγκας                             Αντώνης Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου