Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2017 – πρόσκληση

Επιμέλεια άρθρου  
Το Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά το 2014. Με τη συμμετοχή 24 εικαστικών και 59 λογοτεχνών δημιουργήθηκε το Ημερολόγιο του 2015, μια καλαίσθητη έκδοση 136 σελίδων! Την επόμενη χρονιά η ανταπόκριση στην πρόσκληση ήταν ακόμα μεγαλύτερη, περισσότεροι από 130 λογοτέχνες και 30 εικαστικοί στόλισαν με τις δημιουργίες τους το Ημερολόγιο του 2016. .....
Καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2015
Κλικ εδώ
Καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2016
Κλικ εδώ
Φέτος με νέες ιδέες και με το σκεπτικό να συμπεριληφθούν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι που επιθυμούν να συμμετέχουν, σε σχέση πάντα με τις προηγούμενες χρονιές, έχουμε ήδη αποφασίσει να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το ημερολόγιο του 2017 με εντελώς νέο τρόπο. Απευθύνουμε λοιπόν και πάλι πρόσκληση σε δημιουργούς, συγγραφείς, ποιητές, φωτογράφους, ζωγράφους και γλύπτες να αποστείλουν έργα τους ή αποσπάσματα αυτών προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί το “Καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2017”.

Αναλυτικά αναζητούμε:
α) Λογοτεχνικά έργα:
Τα πεζά κείμενα θα πρέπει να έχουν έκταση 150-200 λέξεις (περίπου δύο παράγραφοι) και τα ποιήματα έως 20 στίχους μέσου μήκους.
Προτεραιότητα θα δοθεί στην εκπροσώπηση συμμετασχόντων με έργα ανέκδοτα και αδημοσίευτα. Επιτρέπονται βεβαίως κι έργα που έχουν εκδοθεί.
Οι λογοτέχνες μπορούν να αποστείλουν από ένα (1) έως πέντε (5) έργα.
Τα έργα δεν είναι υποχρεωτικό να συνδέονται με τις εποχές του χρόνου. Αν ωστόσο, αποσταλεί κάποιο απόσπασμα με στόχο συγκεκριμένη εποχή, παρακαλούμε να σημειωθεί η εποχή ή ο μήνας.

β) Για τα υπόλοιπα έργα, προσκαλούνται φωτογράφοι ή ζωγράφοι και γλύπτες να αποστείλουν τις δημιουργίες τους προκειμένου να πλαισιώσουν φωτογραφικά το ημερολόγιο.
Μπορούν να στείλουν όσα έργα επιθυμούν, με την προϋπόθεση να μην έχουν συμμετάσχει τα έργα στο “καλλιτεχνικό ημερολόγιο 2015 ή 2016”.
Τα αρχεία - εικόνες που θα αποσταλούν θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση. Καλό -αν και όχι υποχρεωτικό- είναι να υπάρχει μία σύνδεση με κάποια εποχή του χρόνου ή κάποιο μήνα.

Όλα τα έργα παραχωρούνται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους τους καλλιτέχνες που έχουν τα πνευματικά δικαιώματα (ακόμα κι αν τα έργα είναι αδημοσίευτα ή ανέκδοτα).
Όλα τα έργα παραχωρούνται μόνο για την έκδοση του καλλιτεχνικού ημερολογίου 2017. Τα πνευματικά δικαιώματα των έργων παραμένουν στους δημιουργούς.
Το ημερολόγιο θα είναι ελεύθερης διακίνησης στο διαδίκτυο με δυνατότητα εκτύπωσης από όποιον το επιθυμεί.

Σε περίπτωση που συλλεχθούν έργα πέραν των αναγκών θα επιλέγεται ένα έργο από κάθε καλλιτέχνη (με κριτήριο την αντιπροσωπευτικότητα και την ποιότητα).
Αποστολές έργων θα γίνονται
δεκτές μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία)
χρησιμοποιώντας τη φόρμα πιο κάτω.
(προσοχή, συμμετοχές που θα σταλούν σε κάποια από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net δε θα ληφθούν υπ’ όψη και δε θα υπάρξει σχετική ειδοποίηση γι’ αυτό).
Μετά την παρέλευση της ανωτέρω ημερομηνίας, καμία συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή.
Κάνοντας χρήση της φόρμας υποβολής, μπορείτε να μας στείλετε:
  • Ένα αρχείο κειμένου και μια φωτογραφία ταυτόχρονα ή
  • Μόνο ένα αρχείο κειμένου ή
  • Μόνο μια φωτογραφία
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε περισσότερες από μια φωτογραφίες ή κείμενα, παρακαλούμεχρησιμοποιήστε τη φόρμα εκ νέου για όσες φορές επιθυμείτε.
Το όνομά σας (απαραίτητο)
[Παρακαλούμε δώστε μας το πλήρες όνομά σας (όνομα κι επώνυμο) ή ένα ψευδώνυμο]
Το email σας (απαραίτητο)
-
Τίτλος
Συνημμένο αρχείο κειμένου

(Υποστηρίζονται αρχεία doc, docx, rtf, odt μεγέθους έως 1 ΜΒ)
Συνημμένο αρχείο εικόνας

(Υποστηρίζονται όλα τα αρχεία εικόνας μεγέθους έως 20 ΜΒ)
Αν θέλετε να μας στείλετε περισσότερες από μια συμμετοχές, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα υποβολής εκ νέου, για όσες φορές θέλετε!
-
Επιλέξτε εποχή (Αν δεν εμπίπτει σε κάποια από αυτές, επιλέξτε 'Άλλο'. Το πεδίο δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί)
Επιλέξτε μήνα (Αν δεν εμπίπτει σε κάποια από αυτές, επιλέξτε 'Άλλο'. Το πεδίο δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί)
Αν η εικόνα που θέλετε να στείλετε ξεπερνάει σε μέγεθος τα 20ΜΒ αλλά την έχετε ενδεχομένως ανεβάσει στο διαδίκτυο, παρακαλώ δώστε μας το σύνδεσμο απ' όπου μπορούμε να την κατεβάσουμε
-
Η συμμετοχή σας έχει δημοσιευτεί ξανά στο διαδίκτυο;
Αν ναι, παρακαλούμε δώστε μας το σύνδεσμο (link)
-
 Αποστέλλοντας τη συμμετοχή σας βεβαιώνετε πως το κείμενο ή η εικόνα είναι αποκλειστικά δική σας πνευματική δημιουργία κι αποδέχεστε το γεγονός πως επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί στο δικτυακό τόπο τοβιβλίο.net
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως ενδεχομένως να ΜΗ συμπεριληφθεί η συμμετοχή σας στο Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2017 αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής ή στην περίπτωση που οι συμμετοχές είναι περισσότερες από όσες είναι απαραίτητες για τη δημιουργία του ημερολογίου.
(Παρακαλούμε μην κλείσετε αυτή τη σελίδα μέχρι να λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης πως το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Στη συνέχεια ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο στο οποίο θα σας στείλουμε επίσης μήνυμα για την επιβεβαίωση της λήψης της συμμετοχής σας)
Σύρετε εδώ αρχεία για μεταφόρτωση
Σύρετε εδώ αρχεία για μεταφόρτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου