Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΖΩΝΕΙ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ. ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ!!!!

Δεν μπορείς πλέον  να  σταθείς από  τη βρώμα και την αποφορά που  βγάζουν οι  κάδοι  σκουπιδιών οι  οποίοι  έχουν  να  πλυθούν, ούτε εμείς γνωρίζουμε,  για πάρα πολλούς  μήνες ή μήπως και χρόνια?
Η κατάσταση  είναι  το  λιγότερο απαράδεκτη  μην  ξεστομίσουμε,  άγιες  μέρες που έρχονται ,  άλλες βαρύτερες  λέξεις.  Το χωριό  περιμένει  τις γιορτές  του 15Αύγουστου και  θα  υποδεχθεί ....

επισκέπτες και κανενός  δεν  ιδρώνει το αυτί . Οι  τοπικοί άρχοντες είναι όλοι  "μπουκωμένοι" (συμπτωματικα?)  και δεν  τους  μυρίζει  τίποτα.
Εντωμεταξύ  σε  πολλές  γειτονιές  και  στούς κεντρικούς δρόμους έχουν  εξαφανιστεί και  οι  κάδοι.... 
Το  να  κρύβονται  τα  σκουπίδια  κάτω  από  το  χαλί μας θυμίζει  τις  γάτες  που  τα  "κάνουν"  και  τα  σκεπάζουν.
'Οσο  για  τους μπλέ  κάδους  ανακύκλωσης( αλήθεια  λειτουργεί αυτή?) αυτούς  θα  τους αναζητήσει κάποιος  με το φανάρι ή καλύτερα με  το  δορυφόρο ..... 


Και δυο φωτογραφίες σημερινές από την Άνω Σουβάλα



15 σχόλια:

  1. Η βρώμια υπήρχε αλλά τώρα σε μεγαλύτερο βαθμό
    Την διασκέδαση που φημιζόταν το χωρίο μας την κατάστρεψαν φέρνοντας την αστυνομία στην πλατεία του χωρίου μας κάθε παρακευοσαββατο για να κλείνει την μουσική που τάχα ενοχλεί κάποιους ..
    Αν δεν ξαναπατήσει κανένας ξένος η κοντοχωριανός θα είμαστε καλυτέρα??
    Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή στους Αστυνομικούς , ντροπή στους Δημοτικούς Άρχοντες , ντροπή στους νόμους , ντροπή στον σεβασμό των κανόνων της κοινωνίας . Ακούς εκεί ! Να μην αφήνουν τη φημισμένη Σουβάλα να υποδέχεται με ταρατατζούμ και μπαπαμπούπα τους χιλιάδες ξενύχτηδες τουρίστες , που έρχονται εδώ και αφήνουν τα χιλιάδες ευρώ καθημερινά . Στο πυρ το εξώτερο άθλιοι νόμοι και λοιποί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και βεβαια η αστυνομια φταιει! Εσεις τι νομιζετε; οτι φταινε οι αψογοι επαγγελματιες; το ευγενικο σερβις; το οτι μετρανε τα κεφαλια και οχι τα πιατα που σερβιρονται οταν ερχεται ο λογαρισμος( χωρις αποδειξη βεβαιως βεβαιως) η τα πεντακαθαρα μαγαζια που αστραφτουν απο τις τουαλετες μεχρι τα σερβιτσια!! Εξω λοιπον η αστυνομια! Σε κανενα τουριστικο προορισμο δεν υπαρχει αστυνομευση.

      Διαγραφή
  2. Άλλο να σου το λένε και άλλο να το δείς και να το ζείς. Κάντε μια βόλτα μέσα στο χωριό και στις εισόδους του και όλες οι "ευωδιές" του κόσμου θα σας ενθουσιάσουν...

    Απαράδεκτο, λίαν επικίνδυνο για την υγεία, ντροπή και κατάντια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 1.01 ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ? ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ Η ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 1.01. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ..ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.
    ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to problima me toys kadoys einai sobaro kai prepei na lithh,opy kai na pas bromai o topos.oso gia ti diaskedasi poy lene parapano makari i astynomia na synexisi etsi .apoti ksero to thema exei ftasi mexri ton arxigo tis ellinikis astynomias,kai ton ypoyrgo dimosias taksis,kai epete synexeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την αστυνομία σταμάτησε η διασκέδαση ,άντε μετα να έρθουν ξένοι στο χωριό μας.Χα χα χα,εδώ έφυγαν από την πολύ διασκέδαση και ηχορύπανση οι περισοτεροι ντόπιοι γείτονες.Όσοι απόμειναν είναι κουφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΡΓΥΡΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΕΤΑΝΟ.ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ?ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΔΕΝ ΠΑΤΕ,ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΘΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΦΕ.ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ΄ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ 1.01 ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ3 Αυγούστου 2016 στις 7:23 μ.μ.

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΔΩΝ ΜΑ ΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΩ ΕΓΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΔΑΔΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ. ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε γαμώ τα γκρίκλικσας γαμώ. Θα γράψετε ποτέ Ελληνικά ..Μας στραβώσατε ρεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ....3 Αυγούστου 2016 στις 6:13 μ.μ.

    ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΑ
    ΑΠ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΛΟΥ
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ
    ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ

    ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ
    ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ
    ΓΙΝΟΤΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ.

    ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΗΤΑΝΕ
    ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ
    ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

    ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΒΡΩΜΑΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΟΥΣ
    ΚΙ ΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΠΟΤΑΜΙΑ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ
    ΤΟ ΤΑΡΝΕ ΤΑΡΝΕ ΝΑΝ ΚΑΛΑ
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΧΩΡΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΟ
    ΧΩΡΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ
    ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
    ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

    ΠΟΥΣΑΙ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΕ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ
    ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΘΑΓΡΑΦΕΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΦΛΕΣΟΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΤΙ ΣΚΟΤΙΖΕΣΤΕ? Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ( ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόεδρε για την απλυσιά των κάδων προσπαθείς να δικαιολογήσεις την βρωμοκατάσταση. Αμ για το ότι ο ενας κάδος ειναι εδώ και ο άλλος σε 200 μέτρα απόσταση που γράφει το δημοσίευμα έχεις να μας πείς τίποτα? Άσε την απερίγραπτη κατάσταση που υπάρχει με την ανακύκλωση.....
    Ποιός εξαφάνισε τους κάδους από τους δρόμους νομίζοντας ότι θα μας ξεγελάσει αλλά και θα μας ταλαιπωρεί αφάνταστα κουβαλώντας από εδώ και από εκεί τα σκουπίδια και θέλοντας να κρύψει και το σκουπιδαριό? Εσύ, ο Δήμαρχος ή μήπως ο Αντιδήμαρχος? Πέσμας για να ξέρουμε σε ποιόν να απευθυνόμαστε.
    Πρόεδρε αφήστε τις παρόλες και τα πείσματα και καθείστε κάτω όλοι μαζί και δείτε σοβαρά τι θα κάνετε...Η κατάσταση έχει ξεφύγει..Μας πήραν τα προβλήματα παραμάζωμα και έχουμε και τη βρώμα από πάνω.
    Εγω δεν είμαι Σουβαλιώτης αλλά έχω σπίτι πάρα πολλά χρόνια στο χωριό σας είμαι τακτικά εκεί και το πονάω περισσότερο από εσάς, όσο και αν αυτό σας παραξενοφαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΕΝΑ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ, ΛΙΓΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΜΕΤΡΙΑΖΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή