Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Καθαρισμός Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και της πόλης των Δελφών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016, από το σύλλογο «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» και σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών και τo «Όλοι Μαζί Μπορούμε στον Πολιτισμό και στο Περιβάλλον» η εθελοντική δράση......
Πλήθος εθελοντών από το Δήμο Δελφών και από άλλες περιοχές συμμετείχαν στον καθαρισμό και την αποκομιδή ανακυκλώσιμων στον περιβάλλοντα χώρο έκτασης εκατό στρεμμάτων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών (Ε.Π.Κε.Δ.) αλλά και στην δυτική πλευρά της πόλης των Δελφών μέχρι την περιοχή του Παβιλλιον. Περισυνελέγησαν περισσότερες από 500 σακούλες πευκοβελόνες αλλά και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά μαζεύτηκαν.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ώρα 13.30, οργανώθηκε από το Σύλλογο «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» γιορτή με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια καθώς και προσφορά αναψυκτικών και εδεσμάτων από χορηγούς. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο χορευτικός Όμιλος Δελφών ενώ επιχειρηματίες των Δελφών είχαν προσφέρει εδέσματα.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κα. Δήμητρα Κ. Φιλίππου και ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος. Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, Πρύτανης κα. Ελένη Αρβελέρ, ο Διευθυντής του Κέντρου Δελφών, Καθηγητής κ. Παύλος Καλλιγάς. Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, κ. Ευάγγελος Κατσαγούνος, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδας, κα. Αθανασία Ψάλτη κι ο Αντιδήμαρχος Δελφών κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος.
Ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία που αναδεικνύει το πνεύμα του εθελοντισμού ως στάση ζωής. 'Ολοι μαζί, Δήμος, φορείς και πολίτες μπορούμε να προσφέρουμε πολλά για τον πολιτισμό και το περιβαλλον...
Το έργο του Συλλόγου στήριξαν με την ευγενική τους χορηγία οι:
COCA COLA Τρία Εψιλον
Τα εστιατόρια των Δελφών:
ΒΑΚΧΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ, ΟΜΦΑΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ
και ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΛΦΩΝ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου