Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                          29-7-2016
                                            ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ

Την Πέμπτη στην Δ.Ε. Ιτέας πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία από συνεργείο της εταιρείας «Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.» με την οποία ο Δήμος Δελφών έχει συμβληθεί για τις εργασίες αυτές. Από τον Δήμο ενημερωθήκαμε και προσκληθήκαμε να παραβρεθούμε στην διενέργεια της Δειγματοληψίας, την Πέμπτη στις 21/7/2016......

Από την Δημοτική μας παράταξη παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μέγκος και Γιώτα Κασούτσα, και ο Τοπικός Σύμβουλος Τάσος Μέγκος. Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Τριανταφυλλιά Πιλάλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Δρακάκης και ο υπεύθυνος για την ύδρευση υπάλληλος του Δήμου Νίκος Τσιπούρας.
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ τις προηγούμενες μέρες ήρθαν σε επαφή με Διαπιστευμένο Εργαστήριο Αναλύσεων νερού από την Πάτρα (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεσή μας και θα δημοσιοποιηθούν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων), ζητώντας την βοήθειά του και τις οδηγίες του, ώστε να διενεργηθεί παράλληλα Δειγματοληψία και έλεγχος.
Μας προμήθευσαν τα απαραίτητα υλικά και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα δύο Δειγματοληψίες στα ίδια σημεία την ίδια στιγμή, από το ίδιο συνεργείο μετά από πρότασή μας.
Έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα των μετρήσεων από τα δύο Εργαστήρια.
Την πρόταση αυτή της «ταυτόχρονης δειγματοληψίας από δύο και περισσότερα εργαστήρια», είχαμε κάνει προς την Δημοτική Αρχή σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτή.
Μετά την δημοσιοποίηση και την σύγκριση των αποτελεσμάτων από τις δύο παράλληλες συγκεκριμένες Δειγματοληψίες των δυο διαπιστευμένων Εργαστηρίων, θα ενημερώσουμε τους δημότες του Δήμου Δελφών για  το σύνολο των προσπαθειών που έχουμε καταβάλει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, για το μεγάλο θέμα της προστασίας της υγείας όλων μας σε σχέση με την ποιότητα του  πόσιμου νερού. 
  
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν
 www.politesstoproskinio.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου