Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Αντιδήμαρχος Δελφών Δημοτικής Ενότητας Ιτέας - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Προς
1.     Εφημερίδα ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
2.   Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της Περιοχής μας
(epikouros, amfissaface, karteria, polydrosos)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΑΣ


Σχετικά με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν "απειλών" ή "εκβιασμών" από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής προς πρώην πια στελέχη της παράταξής μας από την Ιτέα που ανεξαρτητοποιήθηκαν, επιθυμώ να δηλώσω με κάθε ειλικρίνεια και κάθε κατηγορηματικότητα για την αποκατάσταση της πραγματικότητας τα εξής:.......


Δεν έχουμε καμία ανάμιξη σε ζήτημα "απειλών" ή "εκβιασμών" κάθε είδους και κάθε μορφής προς κανέναν και καμία!

Ουδέποτε υπήρξε απόπειρα από κανένα πρόσωπο κοντά ή γύρω από την παράταξή μας προκειμένου να ασκηθεί η παραμικρή "απειλή" ή "εκβιασμός" προς τα συγκεκριμένα πρώην στελέχη μας που είχαν διαφωνίες με την πολιτική που εφαρμόζουμε στο δήμο ή στη Δ.Ε. Ιτέας! Όταν προέκυψε η διαφωνία αυτή, προσπάθησα χωρίς καμία ανάμιξη του Δημάρχου Δελφών με αποκλειστικά πολιτικό λόγο και επιχειρήματα να πείσω τους δύο συμβούλους της Δ.Κ. Ιτέας για τη λανθασμένη επιλογή που είχαν πρόθεση να κάνουν. Αυτό δεν κατέστη εφικτό και τα δύο πρώην στελέχη μας προέβησαν στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησής τους. Επιλογή που έγινε σεβαστή από το Δήμαρχο Δελφών κι από εμένα.

Ως εκ τούτου, τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στον τοπικό τύπο, γραπτό ή ηλεκτρονικό, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι παραπλανητικά, δυσφημιστικά και δημιουργούν τελείως εσφαλμένες εντυπώσεις. Αλήθεια ποιος έχει καταγγείλει ότι εκβιάστηκε ή απειλήθηκε; Γιατί δεν κατέφυγε στις αρμόδιες Αρχές;

Τέτοιες μεθοδεύσεις, που για μια ακόμα φορά τον τελευταίο καιρό υποβαθμίζουν βάναυσα το επίπεδο του πολιτικού λόγου στην περιοχή μας, δε γίνονται ανεκτές από την παράταξη μας. Η "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" έχει κατά το παρελθόν αποδείξει και το ύφος και το ήθος της παρουσίας της στα πολιτικά πράγματα του δήμου μας. Ουδέποτε  χρησιμοποίησε και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχτεί να χρησιμοποιήσει μέσα και τρόπους άλλων εποχών, που έχουν παρέλθει από τον τόπο μας ανεπιστρεπτί.

Σας καλώ λοιπόν να σταματήσετε άμεσα την αναπαραγωγή μιας τέτοιας δήθεν «είδησης» και να δημοσιεύσετε την παρούσα τοποθέτησή μου χωρίς καμία καθυστέρηση, επιφυλάσσομαι δε παντός νομίμου δικαιώματός μου σε περίπτωση συνέχισης του δυσφημιστικού εις βάρος μου σήριαλ των τελευταίων ημερών.
Με εκτίμηση
Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτικής Ενότητας Ιτέας



Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη

1 σχόλιο:

  1. Τώρα μας έπεισες
    έπρεπε να ντρέπεστε με αυτά που κάνετε δεν υπολογίζζετε τιποτα παρά την καρέκλα σας και τον μισθό σας ...
    Παραιτηθείτε είστε η χειρότερη των χειροτέρων δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή