Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει ξανά ο Παρνασσός Αράχωβας



Με στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, στο νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ Βοιωτίας ο Παρνασσός. Η ομάδα της Αράχωβας .....
με μια ισχυρή διοίκηση κι έχοντας πρόεδρο έναν ισχυρό παράγοντα στον Βοιωτικό χώρο, τον Στάθη Γιαννέλο θα ξεκινήσει την προσπάθεια για να κατακτήσει και πάλι την κορυφή και να ανέβει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Παρνασσός την τελευταία εξαετία έχει αναδειχθεί δυο φορές πρωταθλητής Βοιωτίας και έχει συμμετοχή και στη Δ’ Εθνική κατηγορία.

Άλλωστε και οι κινήσεις σε αυτή την κατεύθυνση πάνε. Ο Παρνασσός έκανε και την κίνηση ματ με το που ανέλαβε ο Γιάννης Μαρτιναίος ως τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Προπονητής θα είναι ο Λουκάς Γκαλαμέλος αφού η διοίκηση του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη αναγνωρίζοντας τη δουλειά που κάνει στην Αράχωβα.

Από κει και πέρα η μεταγραφική ενίσχυση ήρθε με Χρήστος Δημητρά, Στέλιος Όλνταση, Ανδρέας Κουρελή, Βαγγέλης Γούλα ενώ παρέμειναν στο ρόστερ οι Μανώλης Καλλέργης, Ανδρέας Καλλέργης, Κώστας Τσώνης μαζί με τον υπόλοιπο περσινό κορμό που στελέχωνε την ομάδα.

ΠΗΓΗ: stereasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου