Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: “Έκφραση συγχαρητηρίων προς Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας”

Ο Δήμος Δελφών κι η δημοτική Αρχή διερμηνεύοντας τα συναισθήματα και τη γενική βούληση της τοπκής κοινωνίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας....
για τη βράβευσή τους κατά τον διαγωνισμό εκπαιδευτικού σεναρίου του ευρωπαϊκού έργου (Inspiring Science Education & Green Learning Network) με θέμα : «Σχολικοί κήποι και παρτέρια: Παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων»,  που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)  και του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τέτοιες επιτυχίες αποδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας και ενισχύουν το ρόλο και τα χαρακτηριστικά της εκπαιδευτικής αυτής μονάδας σε ένα νευραλγικό κι ευαίσθητο χώρο των υποδομών Παιδείας του δήμου μας. Η βράβευση αυτή λαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις αν συνυπολογιστούν τα περιορισμένα μέσα, οι αντίξοες συνθήκες και οι μη επαρκείς υποδομές που έχει στη διάθεσή της η Ειδική Αγωγή συνολικότερα στο δήμο μας.

Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της στέκεται με συνέπεια αρωγός του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας, αλλά και της Ειδικής Αγωγής γενικότερα στον τόπο μας, δεσμεύεται δε για την στήριξη κάθε προσπάθειας και πρωτοβουλίας που προέρχεται από το χώρο αυτόν. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου