Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Καταστράφηκε νταλίκα από πυρκαγιά κοντά στη διασταύρωση Πολυδρόσου

Το τεράστιο όχημα κινούταν από Αθήνα προς Λαμία. Ο Μαυροβούνιος οδηγός του για να αποφύγει τα διόδια επέλεξε την παλαιά εθνική οδό από Λιβαδειά για Λαμία.....
Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και ενώ βρισκόταν κοντά στη διασταύρωση Πολυδρόσου, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην καμπίνα της νταλίκας.
Ο οδηγός σταμάτησε και έντρομος έβγαλε έξω την κόρη του, που είχε μαζί του στο ταξίδι, ηλικίας περίπου 12 ετών. Στη συνέχεια προσπάθησε μόνος του σβήσει την πυρκαγιά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Μέσα στον καύσωνα οι φλόγες εξαπλώθηκαν πολύ γρήγορα και στο πίσω μέρος της νταλίκας η οποία μετέφερε υγειονομικό υλικό για νοσοκομεία (γάζες, γάντια και άλλα).
Στην ΠΥ Αμφίκλειας αλλά και της Λαμίας σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις. Η πυρκαγιά εκτός από τη νταλίκα επεκτάθηκε και σε δασική έκταση στη γύρω περιοχή αλλά ευτυχώς κατάφεραν έγκαιρα να την περιορίσουν οι πυροσβέστες.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η νταλίκα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων μέχρι να σβήσει η φωτιά.
Ο οδηγός διακομίστηκε με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια στο Νοσοκομείο Λαμίας.
lamiareport.gr
Λόγω του ατυχήματος για πολύ ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου