Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Με χαιρετίσματα στον πλάτανο, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Προς Θέμο Αναστασιάδη (μαυραγορίτη)

Επειδή έγραψες ότι εκβιάζω τη Δικαιοσύνη, όταν αναρωτήθηκα με ποιον τρόπο αυτή αποδίδεται, έπειτα από τόσα χρόνια που μεσολάβησαν χωρίς απόφαση, για εκείνα τα σκοτεινά 5 εκατομμύρια που διακίνησες υπογείως από επιχειρηματία σε σακούλες των σκουπιδιών και πιάστηκες στα πράσα, πρέπει κάποιος να σου μιλήσει για τη... δυσοσμία.

Μάθε λοιπόν, .....

κακομαθημένο και βουλιμικό ον, ότι, όταν οι Έλληνες πολίτες έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και παλεύουν εν μέσω λιτότητας μεταξύ επιβίωσης και αξιοπρέπειας, τα περιθώριά σου να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια στενεύουν.

Κατάλαβε πως, όταν εσύ διαβιοίς με την οικογένειά σου στις λίμνες της Ζυρίχης, οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν πως είναι δυνατόν με δικονομικά και φορολογικά τεχνάσματα να διακινείς μαύρο χρήμα και για το κακούργημα αυτό έπειτα από τόσα χρόνια να μη διώκεσαι.

Έχε, δε, υπ’ όψιν σου ότι δεν χρειάζεται θάρρος για να ισοπεδώσει κάποιος τον παρασιτικό βίο σου, παρά μόνο θυμό για τον προκλητικό τρόπο που βγάζεις τη γλώσσα στους Έλληνες φορολογουμένους. 

Κι επειδή την τελευταία φορά που κατέφυγες στη Δικαιοσύνη προκειμένου να επιτύχεις απαγόρευση δημοσιοποίησης φωτογραφιών της μόνιμης κατοικίας σου στην Ελβετία έσπασες τα μούτρα σου, έτσι θα τα σπάσεις και τώρα, όταν η ελληνική Δικαιοσύνη αποφανθεί επιτέλους για τις αθλιότητές σου.

Επί τη ευκαιρία εξήγησε στους αναγνώστες, όσοι σου έχουν απομείνει. Είναι τυχαίο ότι συνεκδότης σου ήταν ο διωκόμενος και προφυλακισμένος κ. Πάλλης; Δανειοδότης σου ο διωκόμενος και συλληφθείς κ. Ρέστης; Ο διωκόμενος και κυκλοφορών με περιοριστικούς όρους κ. Μαρινάκης;

Η Ελλάδα-μπανανία κάπου εδώ τελειώνει για όλους τους τύπους σαν του λόγου σου.

Με χαιρετίσματα στον πλάτανο, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου