Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γιορτή του ποδοσφαίρου στο Γήπεδο Τολοφώνας με τους τελικούς παίδων

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Ακαδημίας Ιτέας

Του Τάσου Τσόλκα

Σε μια ωραία αθλητική εκδήλωση στο γεμάτο από κόσμο Γήπεδο Τολοφώνας έγιναν οι τελικοί του πρωταθλήματος παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας (ΕΠΣΦ)......
Στο μικρό τελικό οι ομάδες τουΗρακλή Μοναστηρακίου καιΤολοφώνας Ερατεινήςαναδείχτηκαν ισόπαλες με 2 - 2. Ακολούθησαν πέναλτι και νικητής με 3  0 αναδείχτηκε ο Ηρακλής Μοναστηρακίου.

Στο μεγάλο τελικό η Ακαδημία Ιτέας νίκησε με 3 - 2 την ομάδα του Αμφισσαϊκού και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια.
Το κύπελλο στον πρωταθλητή έδωσαν ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΦωκίδαςΧαράλαμπος Κατσανάκης.

Μετάλλια πήραν οι παίκτες και των τεσσάρων ομάδων που τους τα έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι ΔωρίδαςΚώστας Αντωνόπουλος, Χαράλαμπος  Φάκος, καιΚώστας Φλετούρης οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρέας Ευσταθίου και Γιάννης Φλέγγας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μάμαλης, και ο Πρόεδρος της Ερατεινής Σταύρος Πολίτης.
Στην εκδήλωση από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας εκτός του Προέδρου Χαράλαμπου Κατσανάκη  παραβρέθηκαν ακόμα ο ΑντιπρόεδροςΔημήτρης Σπυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Διονύσης Παπαδόπουλος και ο Σύμβουλος Γιάννης Καπεντζώνης.

Εντύπωσε έκανε η παντελής απουσία στελεχών του Δήμου Δελφών που σχολιάστηκε αρνητικά!
http://dorida.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου