Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Βαριά καταδίκη από το μίτο ορκωτό Καρδίτσας για το Λαμιώτη δάσκαλο που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες


Σε 111 χρόνια φυλάκιση (!!) καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας τον Λαμιώτη εκπαιδευτικό που κατηγορούνταν για αποπλάνηση ανηλίκων .....
Πρόκειται για τον 53χρονο δάσκαλο Παναγιώτη Παπακώστα , ο οποίος δίδασκε σε Δημοτικό Σχολείο δημοτικού διαμερίσματος των Τρικάλων. Ο εκπαιδευτικός υπηρετούσε τα τελευταία τρία χρόνια στο συγκεκριμένο Δημοτικό Σχολείο και είχε σε βάρος του οκτώ συνολικά καταγγελίες γονέων ότι ασέλγησε σε βάρος μαθητριών ηλικίας 10 και 11 ετών .
Μάλιστα μετά τη συλληψή του , ακολούθησε σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, με την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του  53χρονου δασκάλου . Η δίκη είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μετά από 7 ώρες ακροαματική διαδικασία διεκόπη μέσα σε κλίμα εντασης και συνεχίστηκε χθες  με κατάθεση μαρτύρων υπεράσπισης του 53χρονου.
Σύμφωνα με  το trikalanews.gr στον 53χρονο επιβλήθηκε συνολική  ποινή των 111 χρόνων (εκτιτέα 25 έτη) για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια για 8 παιδιά μαθητές του σχολείου με το  κατηγορητήριο κακουργηματικών πράξεων «της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή».


Ο 53χρονος εκπαιδευτικός που είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάϊο μετά από σχετικές καταγγελίες, είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία του και σήμερα οδηγήθηκε στις Φυλακές για την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του.
lamiakos-typos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου