Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Παραίτηση του Αντιδημάρχου Δελφών Γεωργίου Νάκου

Παραίτηση του κυρίου Γεωργίου Νάκου του Χαραλάμπους από το αξίωμα, του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου και του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Δελφών
Η αποδοχή της παραίτησης....

Αποδεχόμαστε την με αρ. πρωτ. 15724/28-06-2016 δήλωση παραίτησης του κυρίου Γεωργίου Νάκου του Χαραλάμπους από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Δελφών, ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄ αρ. πρωτ. 29552/20- 10-2014 Απόφαση Δημάρχου Δελφών (όπως αυτή ισχύει) με διάρκεια θητείας από 20-10-2014 έως 28-02-2017 και στον οποίο είχαν μεταβιβαστεί οι καθ ‘ ύλην αρμοδιότητες της εποπτείας και ευθύνης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. του Δήμου Δελφών και οι κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου και τον απαλλάσσουμε από σήμερα από την άσκηση των ανωτέρω αρμοδιοτήτων του ως Αντιδημάρχου. 
 -. Αποδεχόμαστε την ως άνω παραίτηση του κυρίου Γεωργίου Νάκου του Χαραλάμπους από το αξίωμα της Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Δελφών, εκλεγέντα με τον συνδυασμό: «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών». 
 -Καλούμε την κ. Αικατερίνη Καραδήμα - Ντούρου του Σπυρίδωνος, πρώτη αναπληρωματική Δημοτικό Σύμβουλο (Εκλογική Περιφέρεια Γαλαξιδίου) του ίδιου συνδυασμού («Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών»), όπως εντός πέντε (5) ημερών από λήψεως της παρούσης, να παρουσιασθεί ενώπιον του Δημάρχου Δελφών για να δώσει τον προβλεπόμενο νόμιμο όρκο και να καταλάβει τη κενή θέση της Δημοτικής Συμβούλου Δελφών, με θητεία μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου