Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ, Βραδιά Παραδοσιακών Χορών - ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους πλατεία των Γαλανέικων, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ, η «Βραδιά Παραδοσιακών Χορών, όπου τα χορευτικά μας τμήματα παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. ....

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και εμπιστεύεστε χρόνια τώρα το Σύλλογο μας , αναγνωρίζοντας τον ως συνεχιστή της λαϊκής παράδοσης της περιοχής μας.
Εσείς μας δίνεται κουράγιο να συνεχίζουμε την δραστηριότητα μας στον τομέα του πολιτισμού, της παράδοσης, της λαογραφίας, του εθελοντισμού και της προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Ευχαριστούμε τους Βουλευτές Φθ/δας κο Καραναστάσης, Βέττα κ Σαρακιωτη, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Στερεάς κο Καρακάντζα, τον Πρόεδρο του Δημ Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων κ. Κλειτσάκης, τον Γ.Γ του Δήμου κ. Καλαμπαλίκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κυρίτση, τους Δημοτικούς Συμβούλους, κο Κυρίτση, Τσακμάκη και Σαγιά ,τον Πρόεδρο της Α.Ε Δίβρης κο Γιαννέκο, τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Μακρολειβάδου κο Ηλιόπουλο, τον Πρόεδρο της Αμφιθέας κ Φούντα για την παρουσία τους.
Ένα μεγάλο μπράβο στους χορευτές μας, μικρούς και μεγάλους, αλλά και στον Δάσκαλο μας κο Τεμπέλη για την υπέροχη χορευτική βραδιά που μας χάρισαν.

το Δ. Σ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου