Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Χωρίς τρένα και προαστιακό την Πέμπτη (9/6)


24ωρη απεργία την Πέμπτη 9/6/2016 της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε)....

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος την Πέμπτη 9 Ιουνίου, λόγω της 24ωρης απεργίας των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε), ανακοίνωσε 24ωρη απεργία, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8/6/2016 έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9/6/2016.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα έχει επιπτώσεις στο πρόγραμμα των δρομολογίων των αμαξοστοιχιών του βασικού άξονα και των προαστιακών γραμμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας με ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες δεν φέρει ουδεμία ευθύνη η εταιρία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 14511 και να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου