Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση προς τιμήν του Γ. Αλεξάνδρου (Διαμαντή) την Κυριακή στις 11.30 το πρωί στη Λιλαία (Κάτω Αγόριανη)



Εκδήλωση - προσκύνημα στη μνήμη του κομμουνιστή Γιάννη Αλεξάνδρου (Διαμαντή), διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, που έπεσε στις 21 Ιούνη 1949 σε μάχη στην περιοχή Μαρμαρά Φθιώτιδας και των αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, .....
διοργανώνουν η Επιτροπή της ΚΟ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και η Ένωση Φίλων Μνήμης του Διαμαντή.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 19 Ιούνη, στις 11.30 το πρωί στη Λιλαία (Κάτω Αγόριανη).
Οι διοργανωτές καλούν το λαό της περιοχής, φίλους και συναγωνιστές να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση τιμής και μνήμης, αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

1 σχόλιο:

  1. Διαπίστωση και πρόταση.18 Ιουνίου 2016 στις 11:21 π.μ.

    Αγαπητέ διαχειριστή περιδιαβαίνοντας σήμερα τον εξαιρετικό ιστότοπο του "Πολυδροσοπαρνασσού" που πράγματι ανεβάζει πολύ αξιόλογα θέρματα που καλύπτουν χωρίς αποκλεισμούς , διακρίσεις και ιδεοληψίες όλα τα θέματα( τοπικά, ιστορικά ,τέχνης, κοινωνικά, πολιτικά) διαπίστωσα, καταμετρώντας τις αναρτήσεις από 15 έως 18/6 , ότι οι μισές , περίπου 25, αφορούν ανακοινώσεις, εκδηλώσεων επετείων και καιρού.
    Νομίζω πρέπει να το δείς και να βρείς κάποιο τρόπο ή να τις ομαδοποιήσεις παρουσιάζοντάτες όλες , ανά διήμερο ( π.χ) με κεντρικό τίτλο ανακοινώσεις Συλλόγων κ.λ.π, μαζί σε ένα ενιαίο πρωτοσέλιδο πίνακα με την επικεφαλίδα της κάθε εκδήλωσης, έτσι ώστε πληκτρολογώντας κάποιος τον κάθε υπότιτλο στην πρώτη σελίδα (όπου θα φαίνονται επιγραμματικά όλες οι ανακοινώσεις) να βλέπει μπαίνοντας και αν το επιθυμεί ολόκληρη την ανακοίνωση.
    Στην πρώτη σελίδα να αναγράφεται , ποιός κάνει την ανακοίνωση για ποιά ημερομηνία και το θέμα.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Εννοείται ότι αυτό δεν θα ισχύει φυσικά για τα στενά τοπικά πλαίσια της περιοχής σας. Εκεί αν θές μπορεί να συνεχίσεις να τις ανεβάζεις σε χωριστές αναρτήσεις.

    Ένας τακτικός και φανατικός αναγνώστης σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή