Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: Πετυχημένη έκθεση ποιοτικού βιβλίου και άλλα πολιτιστικά νεα


Η δημιουργικά πολυπράγμων, μέσω των συντεχνιών, των Συλλόγων και των ανθρώπων της, Αμφίκλεια περιτριγυρίζεται  αυτές τις μέρες από τους ήχους αλλά και την εν γένει ατμόσφαιρα....
του επανακάμψαντος στην ευρύτερη περιοχή μας ως Πανευρωπαϊκού  και όχι ως Παγκόσμιου, «Ράλι Ακρόπολις», το οποίο και στηρίζει με εθελοντές.
Ταυτόχρονα ως θρησκευόμενη κωμόπολη, όχι θρησκόληπτη, λειτουργεί και πανηγυρίζει τα απειράριθμα ξωκλήσια της τα συνδεμένα κοινωνικοθρησκευτικά, με την πορεία της στο χρόνο, όπως εν προκειμένω ο Άϊ Γιάννης ο Θεολόγος, στην κτηματική περιοχή των Κ. Καλυβιών και ο Άγιος Αθανάσιος των ποιμένων, στον Παρνασσό.
Παράλληλα, με το βλέμμα στο μέλλον το οποίο αντιπροσωπεύουν τα παιδιά, ο τοπικός Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου και ο «Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ», ολοκλήρωσαν με τον καλλίτερο τρόπο το Σάββατο 07.05.16 την πετυχημένη έκθεση ποιοτικού βιβλίου για μικρούς και μεγάλους, στον αίθριο χώρο του ΠΠΚ Αμφίκλειας, με ανάγνωση μύθων και με τη συμμετοχή ειδικευμένων εκπαιδευτικών και ανθρώπων του βιβλίου.   Η απουσία των παιδικών ομάδων ποδοσφαίρου του «Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ» σε ολοήμερο τουρνουά εκτός Αμφίκλειας, μπορεί να ήταν αισθητή αριθμητικά στην εκδήλωση, αλλά αποτελεί και διεύρυνση των δραστηριοτήτων. Τα γειτονικά ενδιαφέροντα Μουσεία Άρτου και Επαγγελμάτων λειτούργησαν συμπληρωματικά.
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην τιμηθεί η ημέρα της Μητέρας. Ο Επιμορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας, οργάνωσε την προβολή σχετικής ταινίας και στην συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση..
Δ.Ι.Καλπύρης   Αμφίκλεια
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου