Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ-ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Όπως ενημερώναμε προφορικά τους συμπολίτες - με βάση την off the record ενημέρωση ως Ομάδα Πρωτοβουλίας κατοίκων - η απόφαση για την Τράπεζα.... ήταν για οριστική παραμονή,αρκεί να προχωρούσε το άνοιγμα των 2 λογαριασμών του Δήμου (μισθοδοσίας και άλλος) στο κατάστημα της Πειραιώς, και βελτιωνόταν λίγο ,τοπικά,το ''χαρτοφυλάκιό '' της. Η Τράπεζα είχε κερδίσει με καλύτερη προσφορά επιτοκίου τον διαγωνισμό και καθυστερούσε ο Δήμος την υλοποίηση για πάνω από χρόνο. Το αναμενόμενο βήμα εγινε με υπεύθυνη δήλωση του Δημάρχου χθες και σήμερα- και ήδη ''τρέχει'' το αίτημα για άνοιγμα των νέων λογαριασμών στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο πρέπει να δώσει την έγκριση ( λόγω καπιταλ κοντρολ) . Αναμένεται να δοθεί το ''ok'' σε λίγες ημερες. Στο πλαίσιο αυτό ήρθε σήμερα από τον Δήμαρχο επίσημη ανακοίνωση,ότι η Τράπεζα στο Δίστομο θα παραμείνει ανοιχτή επ’ αόριστον. Ιδού η ανακοίνωση :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 10ης Ιουνίου 28,Τ.Κ. 32005
Τηλ. 2267350101, FAX : 22670-22063
E-MAIL: info@daa.gov.gr
Δίστομο, 17/05/2016
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 


Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς μας ενημέρωσε ότι το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο θα παραμείνει ανοιχτό επ’ αόριστον, έπειτα από ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και την έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων - φορέων της περιοχής για την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ
Συμπέρασμα: Ο κόσμος - ενωμένος- νίκησε! Και νίκησε πλήρως παρά τις διαδόσεις ορισμένων ...''πάτερων της νίκης'' ( με το τεράστιο ''ΕΓΩ!'') ότι θα ήταν προσωρινή η λύση! Βεβαίως έγιναν και άλλες κινήσεις, αρκετοι μας βοήθησαν- άλλοι από θεσμικές θέσεις, άλλοι από θέσεις ευθύνης, άλλοι από θέσεις με επιρροή - Διστομίτες αλλά και άλλοι φίλοι που είδαν το δίκιο μας.
Και ο Δήμος φυσικά με το Ψηφισμα, κι αλλες κινήσεις και την υλοποίηση της απόφασης.
ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...
http://distomo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου