Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΠΑΜΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μάη ακολουθεί δεύτερος γύρος επίθεσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο λαϊκό εισόδημα με καινούριο πολυνομοσχέδιο στη Βουλή. ....
Όπως και οι προκάτοχοί της που καταδίκαζε για τις μεθόδους τους, με διαδικασίες εξπρές, επιδιώκει να το ψηφίσει, αλλά και με ρεσιτάλ υποκρισίας να δημιουργήσει κλίμα αναμονής ενός νέου, ΣΥΡΙΖΑίικου success story.  
Μόνο που οι επιτυχίες της κυβερνητικής «αφήγησης» αφορούν τη ντόπια και ξένη πλουτοκρατία, ενώ ο «λύκος» του «παραμυθιού» της προορίζεται για τη ζωή μας και τις ελάχιστες υπόλοιπες λαϊκές κατακτήσει και δικαιώματα που έχουν γλιτώσει μέχρι τώρα.
Έχουμε πλέον εμπειρία! Για να έρθει η ανάκαμψη μας ζητούν διαρκώς θυσίες. Αλλά και όταν έρθει, θα είναι ανάκαμψη της κερδοφορίας  που θα απαιτούν νέες θυσίες από το λαό για να κρατηθεί στο ύψος της. Κανένα αντιλαϊκό μέτρο δεν πρόκειται να πάρουν πίσω!
Ήδη ο ΣΕΒ, προετοιμάζοντας τον επόμενο κύκλο αντιλαϊκών μέτρων, προβάλλει τις απαιτήσεις του για νέες ανατροπές σε συνδικαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, τα οποία η κυβέρνηση και τα ευρωενωσιακά κόμματα έχουν ήδη αποδεχτεί, στο πλαίσιο του 3ου μνημονίου.

Ο «αυτόματος κόφτης» δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να γίνουμε καύσιμη ύλη για να φουντώσουν τα κέρδη της ολιγαρχίας του πλούτου.
 Άλλο δρόμο δεν έχουμε! Ή αυτοί ή εμείς!  

Η Γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, φτωχούς αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, νέους και γυναίκες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο το πρωί, ώρα 10.30, στην Πλ. Πάρκου στη Λαμία.

ΛΑΜΙΑ      19/5/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου