Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Aχάριστοι Έλληνες...

Για ποιες ακριβώς ικανότητες του Σταύρου Παπασταύρου θα πρέπει να δοθεί το όνομα του σε δρόμο όπως προτείνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης;

Αυτό...


αναρωτιέται το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση του που αναφέρεται  σε δηλώσεις του Αδωνη Γεωργιάδη στον ραδιοσταθμό Alpha 989, όπου εξήρε τις υψηλού επιπέδου ικανότητες του στενού συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πλέκοντας το εγκώμιό του!..

«Αν οι Έλληνες δεν ήταν διαχρονικά αχάριστοι, θα είχαν δώσει το όνομα του Παπασταύρου σε δρόμο», έφτασε να πει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., χαρακτηρίζοντας τον Παπασταύρου ως έναν «από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτες απέναντι στη τρόικα που προσέφερε στην Ελλάδα πολύτιμες υπηρεσίες»!.. 

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που απαντάει στο παραλήρημα Γεωργιάδη, αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Εκφράζουμε την «αλληλεγγύη» μας στον Αδ. Γεωργιάδη και στο δίκαιο αίτημα του. Ωστόσο, θα θέλαμε να διευκρινίσει αν αρκεί η ονοματοθεσία ενός ελληνικού δρόμου με το όνομα «Σταύρος..  
Παπασταύρου» ή αν θα πρέπει να απευθύνει το αίτημα του στον Παναμά και τις Παρθένες Νήσους, ως ελάχιστο φόρο τιμής !

Επίσης, ζητάμε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να διευκρινίσει σε ποιες ακριβώς ικανότητες του Στ. Παπασταύρου αναφέρεται, οι οποίες μάλιστα είχαν «στριμώξει», όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, τον Πολ Τόμσεν, την περίοδο που ο σταρ των λιστών Λαγκάρντ και Παναμά είχε τη θέση του επικεφαλής στην ομάδα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης Σαμαρά με την τρόικα.

Συμμερίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την θέση του Αδ. Γεωργιάδη; Θα εξακολουθήσει ο νέος επικεφαλής της ΝΔ να καλύπτει τον εκλεκτό του κ.Σαμαρά;"

zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου