Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Οι εκδηλώσεις του Επετειακού Κύκλου Εκδηλώσεων για την Επανάσταση του 1821 συνεχίζονται

Οι εκδηλώσεις του Επετειακού Κύκλου Εκδηλώσεων του Δήμου Δελφών για την Επανάσταση του 1821 συνεχίζονται την Τρίτη, 05/04/2016 και την Τετάρτη 06/04/2016 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.....


Με δύο ακόμα εκδηλώσεις που αξίζει να παρακολουθήσετε συνεχίζεται ο Επετειακός Κύκλος Εκδηλώσεων του Δήμου Δελφών για την Επανάσταση του 1821 ««Από την Κήρυξη του Αγώνα στη Ρούμελη μέχρι την Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων».

Απόγευμα Τρίτης 5 Απριλίου 2016.
Τα παιδιά του Δημοτικού έρχονται σε επαφή με την παράδοση και την ιστορία της περιοχής. Το Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο 3ο, και Ειδικό της Άμφισσας, παρουσιάζουν τη δική τους ξεχωριστή Επετειακή Θεατρική Παράσταση και σας καλούν να τους τιμήσετε.
Στις 6 και 30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Πρωί Τετάρτης 6 Απριλίου 2016.
Στις 10:30 το πρωί το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας συνεπικουρούμενο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιδωρικίου, παρουσιάζει στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, εκπαιδευτική και μορφωτική εκδήλωση για το δημοτικό τραγούδι. Κεντρικός ομιλητής ο κ. Δημήτριος Μάρκος, καθηγητής βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει παραδοσιακή ορχήστρα. Προλογίζει η ηθοποιός, κ. Έλενα Ρουμελιώτη.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου