Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Λαμία: Παρεξηγήσεις στο Συνέδριο των Σαρακατσαναίων! Γιατί αποχώρησαν οι Βουλευτές;

Στην περιοχή της Φθιώτιδας φιλοξενείται το 3ο Διθενές Συνέδριο Σαρακατσαναίων! Οι εκδηλώσεις και οι ομιλίες έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή, με πρώτη συνάντηση να έχει θέμα την Σαρακατσάνα Μάνα, στο κτίριο του ΟΣΚ της Στυλίδας.....


Λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητή Ελληνικής Φιλολογίας Γεώργιος Καψάλης και η Καθηγήτρια Λαογραφίας Παν/μιου Ιωαννίνων κα Μαρίνα Βρέλλη – Ζάχου , οι διοργανωτές έδωσαν το λόγο στους επισήμους για τον επιβαλλόμενο χαιρετισμό τους στο Συνέδριο!

Παρά την παρουσία των Βουλευτών της Κυβέρνησης, οι διοργανωτές τους «πήδηξαν» κάνοντας να αισθανθούν ανεπιθύμητοι, με αποτέλεσμα οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης και Αθανάσιος Μιχελής να φύγουν από την αίθουσα φανερά ενοχλημένοι! Παρών ήταν και ο Γιάννης Σαρακιώτης, ο οποίος παρέμεινε!

Όπως μας έγραψε ο ίδιος ο κος Μιχελής, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ μας για τις δύο πρώτες μέρες του Συνεδρίου:



«Για την πλήρη και ακριβή απόδοση των γεγονότων θα πρέπει να αναφερθεί πως κατά την έναρξη του Συνεδρίου με την εκδήλωση της Παρασκευής στη Στυλίδα δεν δόθηκε ο λόγος στους τρεις παρευρισκόμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραναστάση, Μιχελή και Σαρακιώτη, ώστε να απευθύνουν έναν σύντομο χαιρετισμό. Για την ακρίβεια μετά τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Καραϊσκου και του Δημάρχου Στυλίδας κ. Γλέτσου, εκλήθη να χαιρετίσει μόνον ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Σταϊκούρας. Κατόπιν αυτού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Απ. Καραναστάσης και Θαν. Μιχελής αποχώρησαν από την εκδήλωση.»
Πηγή Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου