Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !! Ποιά κρίση , ποιό ασφαλιστικό, ποιοί πρόσφυγες , ποιοί απελπισμένοι Έλληνες .... Δείτε ποιός Έλληνας πολιτικός....κάνει τα μπάνια του στην Καραιβική!

"Ξεφυλίζοντας" τον  τύπο ηλεκτρονικό  και  μη , δείτε  τι διαβάσαμε  .  Μετά τον Πατούλη και τη χρυσή φωτογράφιση…. οι παπαράτσι φωτογράφησαν ποιόν πολιτικό λέτε εσείς , που κάνει διακοπές....

στο νησί που κάνουν διακοπές η Ριάνα και η Μπιγιονσέ ? Τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!

                          

Ποιά  κρίση , ποιό ασφαλιστικό , ποιοί πρόσφυγες , ποιοί απελπισμένοι Έλληνες  και  ξένοι..Αυτά είναι  πολύ  ...ταπεινά  για να ασχολούνται  κάποιοι.
Να ξεφύγει λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θέλησε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μ. Βαρβιτσιώτης και μάλιστα δεν επέλεξε έναν προορισμό εντός Ελλάδας, αλλά θέρετρο στην Καραϊβική, το οποίο προτιμούν για τις διακοπές τους διάσημοι stars του Hollywood και αστέρες της μουσικής, όπως η Ριάνα και η Μπιγιονσέ.

                                                    

Ο γνωστός πολιτικός βρέθηκε στα St’ Barts παρέα με τον εφοπλιστή Γ. Προκοπίου, στο σκάφος του οποίου φιλοξενήθηκε, σύμφωνα με το ένθετο Real Life, της Real News. Επίσης μαζί τους ήταν και ο επιχειρηματίας Σ. Χατζηιωάννου. Ο κ. Βαρβιτσιώτης μάλιστα πέρασε μια βόλτα και από το κοσμοπολίτικο beach bar – εστιατόριο Nikki Beach, το οποίο φημίζεται για τα μεσημεριανά του πάρτι. 

                     ΦΩΤΟ: Για… βουτιές στην Καραϊβική, ο Μ. Βαρβιτσιώτης

Υ.Γ: Είναι απορίας άξιον, αν επιστρέφοντας ο κ. Βαρβιτσιώτης, φέρνει στις βαλίτσες του προτάσεις για την ανασυγκρότηση της ΝΔ, του ασφαλιστικού, ή ακόμα και του Προσφυγικού…
                                
                                              

Ο κ. Βαρβιτσιώτης απαθανατίστηκε με καλοκαιρινή περιβολή να κάνει βόλτα στο κοσμοπολίτικο beach bar Nikki Beach στην περιοχή St. Jean.
Δεν είναι πρόκληση να βγαίνεις με το μαγιό σου… σε γαλάζια τροπικά νερά και πανάκριβα ξενοδοχεία και μπιτς-μπαρ?

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου