Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Χωρίς καθαριότητα τις Απόκριες όλος ο ∆ήµος ∆ελφών

«Δεν μπορώ να διώκομαι διαρκώς», δηλώνει η Αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου Χωρίς καθαριότητα τις Απόκριες όλος ο ∆ήµος ∆ελφών....

 -Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ζήτησε την πειθαρχική μου δίωξη γιατί βγάλαμε συνεργείο την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων που ήταν Σάββατο και έτσι και αλλιώς στην Άμφισσα μπορούσε να βγει.
Δεν έχει φέτος καθαριότητα, όλες τις μέρες της Απόκριας και από ό,τι φαίνεται με τα κομφετί του Στοιχειού θα γίνει το Αλευρομουτζούρωμα την Καθαρά Δευτέρα, καθώς η Αντιδήμαρχος ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να διώκεται διαρκώς από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στους Καλλικρατικούς Δήμους κ. Λύτρα. «Όταν την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων βγάλαμε συνεργείο για να καθαριστεί η πόλη, ο κ. Λύτρας ζήτησε την πειθαρχική μου δίωξη, τόνισε, υποστηρίζοντας ότι για το Σάββατο στην Άμφισσα υπάρχει εξαίρεση λόγω λαϊκής. Πέρυσι δεν είχαμε εγγράψει ποσά στον προϋπολογισμό και εννοείται ότι οι άνθρωποι που δούλεψαν μετά πήραν άδεια. Φέτος έχουμε προβλέψει υπερωρίες, Κυριακές και Αργίες για να μπορούν οι άνθρωποι να πάρουν τα χρήματά τους. »Επίσης παρότι είχαν εντολή από εμένα δεν ήρθαν όλοι, αλλά και πάλι δεν τους ενοχλήσαμε. Εμείς προσπαθούμε να προφυλάξουμε τη δημόσια υγεία. Αν τα σκουπίδια έμεναν στους κάδους τέσσερις μέρες υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. »Τώρα δεν μπορώ να πάω ξανά κατηγορούμενη για αυτό και δε θα βγάλουμε συνεργεία.

Αυτό σας το λέω για να ενημερώσετε τους συμπολίτες και να γνωρίζουν τους λόγους που θα συμβεί κάτι τέτοιο», κατέληξε η Αντιδήμαρχος.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου