Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Στο κέντρο υγείας της Αμφίκλειας για τις πρώτες βοήθειες η Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών Μαίρη Ανδρεοπούλου.


Στο κέντρο υγείας της Αμφίκλειας για τις πρώτες βοήθειες, βρέθηκε χθές η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών Μαίρη Ανδρεοπούλου, όταν της επιτέθηκε ένα σκυλί και την τραυμάτισε.
η Κα Ανδρεοπούλου έχει την ευθύνη των αδέσποτων στο Δήμο Δελφών.
Να πως περιγράφει η ίδια το περιστατικό.....


Ένα από τα σημαντικότερα αντικείμενα που έχω καθημερινά στην ευθύνη μου είναι η διαχείριση των αδέσποτων στον Δήμο μας. Χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, χωρίς υποδομές και χωρίς την υπεύθυνη στάση από ομάδες ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα σκυλιά αυτά ως εργαλεία της δουλειάς τους. Για έναν τέτοιο φίλο μας εχθές έλαβα ενημέρωση από πολίτες ότι βρίσκεται μέσα σε οικισμό και έχει επιθετική συμπεριφορά. Συνήθως πάω η ίδια να δω τα ζώα αυτά έχοντας και την ευθύνη της επιτροπής επικινδυνότητας και πολύ περισσότερο για να βεβαιωθώ για την διάσταση της καταγγελίας.
Το ζώο ήταν πράγματι επιθετικό, κάτι δεν πήγε καλά με την επιχείρηση περισυλλογής και τελικά το σκυλί μου επιτέθηκε και με τραυμάτισε με αποτέλεσμα να καταλήξω στο κέντρο υγείας της Αμφίκλειας για τις πρώτες βοήθειες.
Για την κατάσταση αυτή δεν φταίνε τα ζώα.
Η ανευθυνότητα πολλών κτηνοτρόφων σε ότι άφορα τα σκυλιά που χρησιμοποιούν στην δουλειά τους έχει οξύνει το πρόβλημα και έχει δημιουργήσει αίσθημα ανασφάλειας σε πολλούς συμπολίτες μας.
Όσο για μένα ... αν και πολύ τραυματισμένη και πολύ πονεμένη θα συνεχίσω να τρέχω όποτε χρειαστεί για να βοηθήσω ένα άτυχο ζώο...
ναι άτυχο ...γιατί η Ανομία που επικρατεί στην όμορφη Ελλάδα μας ασχημαίνει όχι μόνο την ζωή των ανθρώπων άλλα και των ζώων που έχουν το δικαίωμα να την μοιράζονται μαζί μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου